Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Φεβρουάριος 6, 2021 11:24 μμ A+ / A-

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Απέστειλε επείγουσα Επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο

ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή προς τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο γνωστοποίησε (μέσω σχετικού Δελτίου Τύπου), ότι απέστειλε προχθές Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» και επί σειρά ετών πρώην Αντιδήμαρχος κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, με την οποία του ζητά «την άμεση ενημέρωση των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων για την υγειονομική κατάσταση της πόλης».

Ολόκληρο το σχετικό ενημερωτικό Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως:

{Την άμεση ενημέρωση των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων για την υγειονομική κατάσταση της πόλης ζήτησε ο επικεφαλής της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος με επείγουσα επιστολή του προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο.

Στην επιστολή του ο Θ. Ψαλιδόπουλος υπογραμμίζει ότι οι πρόσφατες πληροφορίες στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τα περιστατικά κρουσμάτων του κορωνοϊού, τα οποία έχουν γίνει γνωστά, εντείνουν την ανησυχία της κοινής γνώμης, σημειώνοντας πως η διοίκηση του Δήμου δεν εκπλήρωσε την υποχρέωσή της να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε κατά την τελευταία συνεδρίασή του (27/1/2021)}.

Ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Reviewed by on . ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Απέστειλε επείγουσα Επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή πρ ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Απέστειλε επείγουσα Επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ επιστολή πρ Rating: 0
scroll to top