Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 11, 2021 10:51 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κινητοποίηση & Ανακοίνωση!…

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΣΕ κινητοποίηση και κατάθεση υπομνήματος στο Δημαρχείο Καλλιθέας προχώρησε, χθες Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλλιθέας, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στην πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό, εξέδωσε την ακόλουθη Ανακοίνωση, την οποία παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω:

«ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πλάτωνος 31, Καλλιθέα, Τηλ:210 9579627, 210 9588868, Κιν: 6937425283

e-mail: info@ebekallitheas.gr Url: www.ebekallitheas.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλλιθέα 10/2/2020

Με κινητοποίηση και κατάθεση υπομνήματος στο Δημαρχείο απάντησε σήμερα 10 Φλεβάρη (σημ.: χθες) η Ένωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Καλλιθέας στην ολιγωρία που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά όλοι οι συνάδελφοι μας αλλά και οι συνάδελφοι της εστίασης, που διανύουν ήδη 5 μήνες με τα μαγαζιά τους κλειστά. Το προ μηνών 800άρι και τα μισο – δανεικά της επιστρεπτέας προκαταβολής, όσοι κατάφεραν να τα πάρουν, δεν αρκούν για την κάλυψη των πάγιων εξόδων τους που δεν έχουν σταματήσει.

Τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης τους φέρνουν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία! Ο Δήμαρχος Καλλιθέας πέταξε το μπαλάκι στον ΔΕΔΔΗΕ για την μη εμφάνιση των μειώσεων δημοτικών φόρων και τελών στους λογαριασμούς και δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά την επαναφορά τους ζητήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς τους λέμε σε κάθε τόνο ότι τα αιτήματα μας δεν μπορούν να κολλούν σε γραφειοκρατικά, νομικά η λογιστικά κολλήματα. Το να μας στέλνουν από τον Άννα στον Καϊάφα είναι υποκριτικό. Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει άμεσα μέτρα ανακούφισης των συναδέλφων στην εστίαση:

  • απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για 6 μήνες και στα επαγγελματικά δημοτικά μισθώματα με βάση εισοδηματικά κριτήρια για τις πληττόμενες επιχειρήσεις,
  • παύση των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης,
  • απαλλαγή για την καταβολή δημοτικών τελών για τραπεζοκαθίσματα για τους μήνες που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα,
  • γενναία μείωση των οφειλών, να γίνουν ρυθμίσεις με πολλές δόσεις και οι όποιες οφειλές να μην αποτελούν εμπόδιο για ευνοϊκές ρυθμίσεις ή απαλλαγές δημοτικών τελών και φόρων.

Καλούμε τους συναδέλφους της εστίασης, όχι μόνο να μην “παραδώσουν” τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους, αλλά και σε αγωνιστικές διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματα τους.

Συνεχίζουμε με κινητοποίηση την Τρίτη 16 Φλεβάρη 9.00 το πρωί στην ΔΕΔΔΗΕ Καλλιθέας.

Το ΔΣ της Ένωσης ΕΒΕ Καλλιθέας».

 

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κινητοποίηση & Ανακοίνωση!... ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΕ κι ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κινητοποίηση & Ανακοίνωση!... ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΕ κι Rating: 0
scroll to top