Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Νοέμβριος 15, 2020 10:09 μμ A+ / A-

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πεπίτα, η βίλα που έκλαιγε πολύ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ με χαρά, ότι πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα από την ηθοποιό Κα Πωλίνα Γουρδέα, η παρουσίαση ενός βιβλίου που δημιουργήθηκε από μαθητές και μαθήτριες που φοιτούσαν την σχολική χρονιά 2018 – 2019 στην Δ2 τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus + Μετανάστες και πρόσφυγες στο σχολείο: αυτοεκτίμηση και αποδοχή.

Τίτλος του βιβλίου; «Πεπίτα, η βίλα που έκλαιγε πολύ», το οποίο αφορά την Πεπίτα, μία βίλα που βρισκόταν σε ένα όμορφο νησί την Καραμελένια, καθώς και τις περιπέτειες που πέρασε με την ξαφνική παρουσία γερανών και μηχανημάτων οικοδόμησης στο νησί…

Με την αμέριστη βοήθεια της καθηγήτριας Αγγλικών και δρ. Παιδικής Λογοτεχνίας Κας Χρύσας Κοζανίτα, της καθηγήτριας Εικαστικών Κας Αμαλίας Σταυρουλάκη, του εκπαιδευτικού προσωπικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, αλλά και τη συμμετοχή του συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλου, όλα τα παιδιά της προπέρσινης Δ2 τάξης του Σχολείου, ανταποκρίθηκαν με θέρμη και το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοπόρα και ιδιαίτερα αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.fractalart.gr/pepita/, εκεί όπου έχει αναρτηθεί η παρουσίαση του βιβλίου, όπως την έκανε η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Κα Πωλίνα Γουρδέα.

Το εξώφυλλο του βιβλίου «Πεπίτα, η βίλα που έκλαιγε πολύ».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Reviewed by on . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Πεπίτα, η βίλα που έκλαιγε πολύ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ με χαρά, ότι πραγμα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Πεπίτα, η βίλα που έκλαιγε πολύ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ με χαρά, ότι πραγμα Rating: 0
scroll to top