Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 11, 2020 11:25 πμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόσκληση σε Διαδικτυακά Σεμινάρια

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ 12 & 26/11/2020

ΔΥΟ πολύ ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια, θα διοργανώσει η ιδιαίτερα δραστήρια Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ώρα 17:00 και θα έχει ως θεματική: «Covid-Φροντίζοντας τους γονείς: Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση» ενώ το δεύτερο, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, ίδια ώρα, με θεματική: «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός».

Τα δύο αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο γονέα, κηδεμόνα, μαθητή και μαθήτρια, θα υλοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Webex, θα έχουν διάρκεια δύο (2) περίπου ώρες το καθένα, ενώ λίγο πριν την έναρξή τους, θα δοθούν λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο παρακολούθησής τους.

Ολόκληρη η σχετική πρόσκληση – ενημέρωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, έχει ως ακολούθως:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας ύστερα από επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί σε δωρεάν διαδραστικές, διαδικτυακές παρεμβάσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης των γονιών μαθητών και μαθητριών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με τις παρακάτω θεματικές:

-Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 στις 17.00 / Θέμα: Covid-Φροντίζοντας τους γονείς: Ψυχική ανθεκτικότητα και ενδυνάμωση.

-Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 στις 17.00 / Θέμα: Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός.

Διαρκούν περίπου δυο (2) ώρες και η γενική δομή τους αφορά την θεωρητική παρουσίαση του φαινομένου από τον εισηγητή/την εισηγήτρια ψυχολόγο και στη συνέχεια συζήτηση με το κοινό.

Τα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Webex. Λίγο πριν τις ημερομηνίες έναρξής τους θα δοθούν οι λεπτομέρειες για την παρακολούθησή τους.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου

Η Γενική Γραμματέας

Βασιλική Κολυβίρα».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε Διαδικτυακά Σεμινάρια ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ 12 & 26/11/2020 Δ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε Διαδικτυακά Σεμινάρια ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ 12 & 26/11/2020 Δ Rating: 0
scroll to top