Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 2, 2020 12:38 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι προσεχείς Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ακολούθως, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την προσεχή Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Να τονίσουμε εδώ, ότι για λόγους αποτελεσματικότερης υλοποίησης των υγειονομικών μέτρων που έχει λάβει η Πολιτεία, ο Δήμος Καλλιθέας μετέθεσε τον τόπο διεξαγωγής  των τριών προσεχών συναυλιών, από την πλατεία Δαβάκη που είχαν οριστεί αρχικά, στο Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

Οι προσεχείς συναυλίες, καθώς και η θεατρική παράσταση, εντάσσονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου μας, υπό τον τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020» και έχουν ως ακολούθως:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) – Συναυλία «Έντεχνο», με την Άννα Χρυσάνθου και την μπάντα της.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

20:30 Εξωτερικός χώρος Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» – Θεατρική Παράσταση «Καληνύχτα Μητέρα», με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) – Συναυλία «2ω και 26λ με τον Χρόνο», με την Ρίτα Αντωνοπούλου.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) – Συναυλία «Το Μουσικό Καράβι της ΠΣΝΟ», με την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της αρχιμουσικού Νίνας Πατρικίδου, την κοντράλτο Μαρίτα Παπαρίζου, τον τενόρο Χρήστο Δεληζώνα, τη σοπράνο Αγάπη Παπαμήτσου και την σοπράνο Βασιλεία Καλλίτση.

*Επισήμανση: Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή είναι υποχρεωτική σε παντός είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους και απαγορεύονται οι όρθιοι θεατές.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι προσεχείς Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ακολούθως, το πρόγραμμα ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι προσεχείς Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ακολούθως, το πρόγραμμα Rating: 0
scroll to top