Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 18, 2020 1:27 πμ A+ / A-

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μαχητική συγκέντρωση

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΜΑΧΗΤΙΚΗ συγκέντρωση πραγματοποίησαν εκπρόσωποι από σωματεία και από μαζικούς φορείς της Καλλιθέας, στη πλατεία Δαβάκη, προχθές Τρίτη 16 Ιουνίου 2020.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πανελλήνιας υγειονομικής απεργίας, με αιχμή το αίτημα για λειτουργία Πρωτοβάθμιου Κέντρου Υγείας στην πόλη, το οποίο να λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Συγκεκριμένα, τη συγκέντρωση άνοιξε με ομιλία της η Βάσω Ματθαίου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας, η οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα: «Η κυβέρνηση, με τα μέτρα που πήρε, μετακύλησε στις πλάτες μας τις συνέπειες της πανδημίας, προβάλλοντας την ατομική μας ευθύνη για να πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο, όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στην εργασία, σε κάθε πλευρά της ζωής μας…».

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν, η Ανθή Πατσιώτη, πρόεδρος  Ένωσης Ε.Β.Ε. Καλλιθέας, η Σοφία Αρβανίτη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Ηλίας Κατζιώτης, από το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Καλλιθέας και γύρω Δήμων, ο Παναγιώτης Τσάμης, από το παράρτημα Καλλιθέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και η Βούλα Κυριαζοπούλου, από τη Σωματειακή Επιτροπή Eurobank του Χρηματοπιστωτικού.

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μαχητική συγκέντρωση ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΜΑΧΗΤΙΚΗ συγκέντρωση πραγματοποίησαν εκπρόσωποι από σω ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μαχητική συγκέντρωση ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΜΑΧΗΤΙΚΗ συγκέντρωση πραγματοποίησαν εκπρόσωποι από σω Rating: 0
scroll to top