Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ

Ιούνιος 14, 2020 10:33 μμ A+ / A-

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ:

«Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην φοβάστε!»

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΙΣ προσωπικές του ευχές προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που λάβουν μέρος στις αυριανές Πανελλήνιες εξετάσεις, στέλνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Καλλιθέας, τακτικό μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, επιλαχών  Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κημδεμόνων Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Γκιολές.

Ολόκληρο το ευχετήριο μήνυμά του, έχει ως ακολούθως:

{Η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε. Είναι φυσικό, αυτές οι στιγμές να κυλούν δύσκολα για εσάς και με αρκετό άγχος, καθώς καλείστε να εξεταστείτε υπό ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Οι ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς είναι πολλές. Η εμφάνιση του ιού covid-19 ήρθε να ανατρέψει καθιερωμένα και να καταργήσει βεβαιότητες.

Μας έκανε να δούμε αλλιώς τα πράγματα, να αντιληφθούμε ότι στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο, και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας.

Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, αναγκαστήκατε να μείνετε σπίτι, να στερηθείτε τους συμμαθητές και τους φίλους σας, τα χόμπι, τις βόλτες, τις δραστηριότητές σας και αντιμετωπίσατε τη δοκιμασία της πανδημίας με ψυχραιμία, υπομονή και ατομική ευθύνη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν, παρά μία ακόμη μικρή δοκιμασία στη ζωή σας. Μία ευκαιρία για την οποία αξίζει να προσπαθήσετε. Μια ενδεχόμενη αποτυχία ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε στη ζωή.

Καλείστε να κάνετε άλλη μία υπέρβαση. Να υπερασπιστείτε τις επιλογές και τα «θέλω» σας. Να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην φοβάστε, το μέλλον είναι δικό σας, πραγματοποιήστε τα όνειρά σας, κάντε έναν κόσμο καλύτερο!

Καλή επιτυχία!}.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γκιολές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ Reviewed by on . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ: «Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην φοβάστε!» ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙΣ προσωπικές του ευ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ: «Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην φοβάστε!» ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΙΣ προσωπικές του ευ Rating: 0
scroll to top