Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Ιούνιος 23, 2020 11:58 μμ A+ / A-

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ:

 «Η παρουσία μου στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, είναι καθαρή και ξάστερη»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Θ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 ΜΕ αφορμή δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου με τη Δημοτική Παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», κ. Θεόδωρου Παπαθανασόπουλου σε χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου «Αριστοτέλης – Έλλη Αλεξίου» μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης μας, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «η Κα Κοσμίδου ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο α λα κάρτ», η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

{Κατά τη διάρκεια σημερινής (σημ.: χθεσινής) κινητοποίησης εκπαιδευτικών, στην είσοδο του Δημαρχείου Καλλιθέας, έλαβε το λόγο ο κομματικός δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Παπαθανασόπουλος όχι για να τοποθετηθεί επί του αντικειμένου της συγκέντρωσης «δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή» αλλά για να καταφερθεί εναντίον μου. Υποστήριξε ότι «η κα Κοσμίδου ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο α λα κάρτ», προφανώς μη καταλαβαίνοντας ούτε κι εκείνος τι εννοούσε.

Η παρουσία μου στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, είναι καθαρή και ξάστερη από την πρώτη ημέρα που συμμετέχω σε αυτά.

Καλώ τον κ. Παπαθανασόπουλο να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε πρόσωπα που έχουν διαυγή και διαρκή παρουσία, σκεπτόμενος ότι η Εκπαίδευση είναι κάτι πολύ σοβαρό και υπεύθυνο κι όχι να το τραβά ο ένας από τη μία πλευρά κι ο άλλος από την άλλη σαν… σεντόνια διπλόφαρδα!}.

Η Δημοτική Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου.

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Reviewed by on . ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ:  «Η παρουσία μου στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, είναι καθαρή και ξάστερη» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Θ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ:  «Η παρουσία μου στα δημοτικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης, είναι καθαρή και ξάστερη» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. Θ Rating: 0
scroll to top