Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 25, 2020 2:42 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πήγαν ξανά Θέατρο!…

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΝ εξαίσια θεατρική παράσταση «Μαρίκα», στο Θέατρο Χώρα (Αμοργού 20, Κυψέλη), είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, προχθές το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020, ογδόντα πέντε (85) συνολικά άτομα, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Εκεί και για δύο και πλέον ώρες, όλοι όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ερμηνείες των εξαίρετων ηθοποιών Νένας Μεντή (Μαρίκα Κοτοπούλη), Νεφέλης Κουρή (Έλλη Λαμπέτη), Γιώργου Δεπάστα (Γιώργος Χέλμης), Μάκη Πατέλη (Βασίλης Λογοθετίδης), Δημήτρη Σαμόλη (Ίων Δραγούμης) Χριστιάννας Μαντζουράνη, Μαριάννας Τουντασάκη, Γιώργου Λόξα, Γιάννη Σίντου και Τόνιας Μαράκη και παράλληλα να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να συγκινηθούν και σίγουρα να μάθουν πάρα πολλές άγνωστες πτυχές από τη ζωή της σπουδαίας και ιδιαίτερα αθυρόστομης συνάμα Ελληνίδας ηθοποιού Μαρίκας Κοτοπούλη, η οποία με την πανίσχυρη προσωπικότητά της και το πηγαίο ταλέντο της, αναδείχθηκε σε κορυφαία καλλιτέχνιδα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο θεατρικό γίγνεσθαι της πατρίδος μας, ιδιαίτερα την εποχή του Μεσοπολέμου.

Η Μαρίκα Κοτοπούλη.

Τα κείμενα αυτής της εξαιρετικής θεατρικής παράστασης, υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας, τα σκηνικά είναι σε επιμέλεια της Άννας Ζούλια, τα κοστούμια της Ηλένιας Δουλαδίρη, η μουσική του Παναγιώτη Αυγερινού και ο φωτισμός της Κατερίνας Μαραγκουδάκη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, ευχαριστούν θερμά τα ογδόντα πέντε συνολικά άτομα, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους για να παρακολουθήσουν, όλοι μαζί, την θεατρική παράσταση – αφιέρωμα στη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πήγαν ξανά Θέατρο!... ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ εξαίσια θεατρική ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πήγαν ξανά Θέατρο!... ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ εξαίσια θεατρική Rating: 0
scroll to top