Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020

Φεβρουάριος 17, 2020 4:30 πμ A+ / A-

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020

Η Καλλιθέα ξεφάντωσε!!!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΧΟΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΜΕ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΞΕΦΑΝΤΩΣΕ χθες το μεσημέρι η Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις φετινές Απόκριες, ο Δήμος Καλλιθέας διοργάνωσε, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια και σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας, παρέλαση με άρματα και συμμετοχή σχολείων, αλλά και φορέων της πόλης μας.

Η Σιβιτανίδου, αλλά και ο γύρω χώρος στις πλατείες Ηρώου και Κύπρου αντίστοιχα, «πλημμύρισαν» από συνδημότες μας κάθε ηλικίας και φύλου, ντυμένους με αποκριάτικες στολές, οι οποίοι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι πλήρως τον ιδανικό καιρό που επικρατούσε και υπό τους ήχους έντονης λάτιν μουσικής, είτε συμμετείχαν ενεργά, είτε παρακολουθούσαν την μεγάλη παρέλαση, την παρουσίαση της οποίας έκανε η γλυκύτατη Καλλιθεάτισσα ηθοποιός Κα Φρέζη Μαχαίρα.

Μικροί και μεγάλοι συνδημότες μας από τα 1ο, 4ο, 6ο, 13ο, 17ο, 20ό, 21ο και 23ο Δημοτικά Σχολεία, από το 12ο Γυμνάσιο, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, από το χορευτικό τμήμα των Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάκχαι, από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας, από το Ωδείο του Δήμου μας, παρέα με ξυλοπόδαρους, κινέζικο δράκο, τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Γκούφη και άλλους παιδικούς ήρωες, συμμετείχαν, γλέντησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και κυριολεκτικά, ξεφάντωσαν, σε μία γιορτή που, όπως αποδείχθηκε τελικά, έλειπε και την είχε μεγάλη ανάγκη η πόλη μας.

Μετά το πέρας της ξέφρενης παρέλασης, όλοι μαζί μετέβησαν στην πλατεία Κύπρου, εκεί όπου τους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν, τόσο  ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, όσο και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, διαδέχθηκαν εκπληκτικά άσματα που ερμήνευσαν μοναδικά, τα μέλη του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Ορέστη Μπαζού.

Ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Οι πολυποίκιλες δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου μας, θα συνεχιστούν αδιάκοπα έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, όπου στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής στον πρώην Ιππόδρομο, θα εορταστούν τα Κούλουμα με μεγάλο λαϊκό γλέντι και τους Στέλιο Διονυσίου και Αγνή Καλουμένου.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι στην πλατεία Ηρώου, οι Branch Lions Kallitheas Thisseos, μαζί με το Δήμο μας και σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.), την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία (Ε.Ν.ΑΚ.), την Εστία Καλλιθέας, τη Διαβητολόγο Κα Ουρανία Ζαχαροπούλου, τη Νέα Διαγνωστική Διάσταση και το Βιουγουκλάκειο Α.Ε., πραγματοποίησαν παράλληλη εκδήλωση ενημέρωσης για τον Διαβήτη, όπου στο πλήρως εξοπλισμένο όχημα της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, έκαναν εξέταση σακχάρου πάνω από 300 άτομα.

Και του χρόνου Καλλιθέα μας!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

\ 

 

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 Reviewed by on . ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 Η Καλλιθέα ξεφάντωσε!!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΧΟΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΜΕ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΦΑΝΤΩΣΕ χθες το μεσημέρι η Καλλιθέα. Στο πλαίσιο ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2020 Η Καλλιθέα ξεφάντωσε!!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΧΟΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΜΕ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΕΦΑΝΤΩΣΕ χθες το μεσημέρι η Καλλιθέα. Στο πλαίσιο Rating: 0
scroll to top