Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 14, 2020 11:32 μμ A+ / A-

Με επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕ επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα, το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020 και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του «Συλλόγου Ρουμελιωτών Καλλιθέας», με ευχές για υγεία και δημιουργία το νέο Έτος.

Τους παριστάμενους καλωσόριζαν, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καρβούνης, και ο Υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων, κ. Κώστας Κουρέλης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Καρβούνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και υποσχέθηκε πως, τόσο ο ίδιος όσο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., θα συνεχίσουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη διάσωση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Ρούμελης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για Καλή Χρονιά, αναφέρθηκε παράλληλα και στις πρόσφατες δράσεις του Δήμου, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Γιώργος Κυριόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, η Αντιπεριφεριάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Κα Δήμητρα Νάνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Κα Άννα Γιαννάκου Πάσχου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  για θέματα εποπτείας των Α’, Β’, Γ’ και Δ’ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας κ. Δημήτρης Ερμείδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Καλαμπαλίκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άννα Παπαρούπα, Κωνσταντίννος Κόκουλος, Παναγιώτης Κοττέας,  Γιώργος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γεωργούσης, Βασίλης Παπαχρήστος και Ανέστης Φωτόπουλος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αγγελική Αθανασοπούλου, Μαρία Βουγιούκα, Χριστόδουλος Καλογεράς και Γιάννης Μυστιλόπουλος.

Επίσης παραβρέθηκαν, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Θανάσης Μπάστος, η Πολιτευτής του Νοτίου Τομέα Κα Ιωάννα Γκελεστάθη, η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Δημοτική Σύμβουλος Κα Εύη Κορμποπούλου, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Μπάμπαλης, ο Πρόεδρος του Π.Ε.Ν., κ. Θανάσης Παπαρούπας, η Γραμματέας της Δ.Α.Ε.Κ., Κα Μαρία Γαβαλά, εκ μέρους της παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος Κα Χαρίκλεια Ρόκα, καθώς και ο υπεύθυνος Γυμναστής όλων των ηλικιακών τμημάτων των Εθνικών μας ομάδων στο Μπάσκετ, κ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Με επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα, το πρωί της Κυριακής 12 Με επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα, το πρωί της Κυριακής 12 Rating: 0
scroll to top