Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 15, 2020 1:30 πμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κάλεσμα σε μια ευχάριστη βραδιά

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΚΑΛΕΣΜΑ προς τα μέλη της απευθύνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα το Προεδρείο της ιδιαίτερα δραστήριας Ένωσης, προσκαλεί τα μέλη της να παραστούν στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της, η οποία αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:30) του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020, στο κοσμικό κέντρο «Παλατάκι» (Ελευθερίου Βενιζέλου/Θησέως 162, Καλλιθέα) και τους υπόσχεται μία ευχάριστη βραδιά.

Για τον λόγο αυτό,  από σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (ώρες από 18:00 έως 20:00), καθώς και τα Σάββατα (από 12:00 έως 13:00), στα γραφεία της Ένωσης (Ελευθερίου Βενιζέλου 156, Καλλιθέα), θα παραβρίσκονται μέλη του Προεδρείου έτσι ώστε τα ενδιαφερόμενα μέλη από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, να μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω, αφενός μεν για την οργάνωση των τραπεζιών, αφετέρου δε, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις της εκδήλωσης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων ημερών και ωρών, δίνεται η δυνατότητα σε όσους Συλλόγους δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμη την ετήσια συνδρομή τους προς την Ένωση, να το πράξουν.

Με δεδομένες τις ιδιαίτερα επιτυχημένες προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις της Ένωσης, αναμένεται και αυτή η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όσους και όσες παραστούν.

Όσα λοιπόν μέλη ενδιαφέρονται να παραστούν, ας σπεύσουν εγκαίρως για την προμήθεια των σχετικών προσκλήσεων!!!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κάλεσμα σε μια ευχάριστη βραδιά ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΛΕΣΜΑ π ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κάλεσμα σε μια ευχάριστη βραδιά ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΚΑΛΕΣΜΑ π Rating: 0
scroll to top