Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ

Νοέμβριος 25, 2019 9:23 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας, εκεί όπου, μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την παρακολούθηση, τον συντονισμό και την εποπτεία θεμάτων Παιδείας, κ. Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο, τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ευσεβία Κοσμίδου (και Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, καθώς και ιδρυτικό μέλος), Γεώργιο Κουτσογιάννη (και Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., καθώς και πρώην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας) και Γεώργιο Μαργωμένο, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019, η παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Ζωής Όραμα (ΠέΖΟ).

Με πληθώρα ομιλητών και ομιλητριών, τονίστηκε το όραμα του νέου πολιτιστικού φορέα της πόλης μας, που όπως αναφέρεται και στο ιδιαίτερα καλαίσθητο φυλλάδιο που διανεμήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους «είναι να παίξουμε θέατρο, να δούμε θέατρο, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε σε πλατείες και δρόμους της πόλης, να περπατήσουμε αναζητώντας την ιστορία της καθημερινότητας μέσα κι έξω από την πόλη μας, να χρωματίσουμε την πόλη, να μάθουμε, να βρεθούμε, να διαβάσουμε, να συζητήσουμε, να συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός μεγάλου έργου, το ΟΡΑΜΑ είναι να ΠέΞΟΥΜΕ και να κερδίσουμε την ελπίδα για το αύριο!».

Η ιδέα του ΠέΖΟ γεννήθηκε από τον παιδικό ενθουσιασμό των ενηλίκων και αποτελείται από εθελοντές σε Επιτροπές, σε Θεσμούς και σε Συλλόγους Γονέων.

Ο Σύλλογος ξεκίνησε με τη δημιουργία ομάδων χορού, φιλαναγνωσίας, χειροτεχνίας και περιήγησης στην πόλη.

Μέλη του ήδη συμμετείχαν σε διοργανώσεις και παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις.

Με ένα κομμάτι τους, ξεκίνησαν και συνεχίζουν, τη διοργάνωση του 12ου Μαθητικού Φεστιβάλ και τη δράση του Θεατρικού Σχολείου.

Πρότειναν στο Δήμο και ανέλαβαν να διοργανώσουν, σε συνεργασία μαζί του, ένα διαγωνισμό για μια πράσινη πινελιά στην πόλη μας.

Ονειρεύονται να συνεργαστούν με τους αρμόδιους φορείς και να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός Μουσείου της πόλης της Καλλιθέας, ενός Πολιτιστικού Πολυχώρου και άλλα πολλά.

Για τον λόγο αυτό, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο συνδημότη και κάθε ενδιαφερόμενη συνδημότισσα, να έρθουν σε επαφή μαζί τους, να γνωριστούν μεταξύ τους και μάλιστα, δεν διστάζουν να τους ρωτήσουν ευθέως: «Εσείς τι λέτε… ΠέΖετε;».

 

 

  

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ Πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ κατάμε ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΟΡΑΜΑ Πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ κατάμε Rating: 0
scroll to top