Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοέμβριος 6, 2019 10:59 μμ A+ / A-

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία από τα ίδια!…

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΙΑ από τα ίδια (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα), συνέβησαν στους επίσημους αγώνες που έδωσαν για τα Πρωταθλήματά τους, ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας και ο Αθλητικός  Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας, την περασμένη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα:

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: 1-0

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», το Αθλητικό Σωματείο Θύελλα Καμαρίου, του οποίου επιβλήθηκαν με 1-0 και διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα του 5ου Ομίλου, στον οποίο μετέχουν.

Το νικητήριο τέρμα για τους παίκτες του Νίκου Παντέλη, σημείωσε στο 55ο λεπτό της συνάντησης ο Μαρουκάκης.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας, Ντρούγκας (78′ Μουρελάτος), Καλτσάς, Μαρουκάκης (90′ Βασιλειάδης), Στούπης (90′ Καλημέρης), Μακρυγιάννης.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Β. Χαντές): Ανδριόλας, Γελαδάρης (88′ Νίκα), Γεωργιάδης (63′ Μπουσάι), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Τουγουντζόγλου (35′ Μαλάι), Ζέλο, Σιμτσής (63′ Φύτρος), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (8η), οι «γαλάζιοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν, την προσεχή Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, από τον Α.Π.Ο. Κερατσινίου.

Π.Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΗΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (2ος Όμιλος), οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, στο γήπεδο Χαλανδρίου, από τον τοπικό Ατρόμητο, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Νούλης στο 72ο λεπτό της συνάντησης και ο Κατσιούλας στο 81ο.

Π.Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΗΡ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Η. Κολοβός): Κόλαζας, Κανάκης (64’ Σύρρης), Κουρακλής, Αναγνώστου, Λαμπαδάριος (84’ Παντέλογλου), Μάντακας, Γκότσης, Ιατρόπουλος (46’ Μυλωνίδης), Καραγεωργός, Κατσιούλας, Νούλης (84’ Μπαλόκας).

Στον πάγκο: Σακελλίων, Μπεθάνης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Καπράλος): Χαλκιάς, Αναλογίδης, Μακρής, Αναστασόπουλος, Καρατζάς, Μοσχονησιώτης, Δράκος (79’ Ερζουμπουλίδης), Πατσός (75’ Φράγγος), Τζάρας (86’ Φλώρος), Τσιοβίλης, Ροϊλίδης (62’ Λώλος).

Στον πάγκο: Ψαρράς, Φιλιππίδης, Χρούσης.

Την επόμενη αγωνιστική (8η), οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου θα φιλοξενήσουν, το προσεχές Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 (15:00) και στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», την Ένωση Βοτανικού.

*** Μετά από πρόσφατο σχετικό αίτημα του Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας προς το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, το συγκεκριμένο Τμήμα, με απαντητική του επιστολή που υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντονισμού Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Γεώργιος Φελλάς, παραχώρησε τη χρήση του γηπέδου Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης» για τους εντός έδρας αγώνες, τόσο του ανδρικού, όσο και του γυναικείου τμήματος του σωματείου, έως το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020.

Με αφορμή αυτή την θετική εξέλιξη εξεύρεσης διαθέσιμου γειτονικού γηπέδου, ο Πρόεδρος του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ανάρτησε πριν από λίγες ώρες, σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του ιστορικού Φοίνικα Καλλιθέας, την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας, ευχαριστούμε πολύ το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ. Γεώργιο Φελλά, για την άμεση και θετική απάντηση στο αίτημά μας. Οι ομάδες μας, τόσο η Ανδρική, όσο και η Γυναικεία, θα έχουν ως έδρα στα πρωταθλήματα 2019-2020, το γήπεδο Ταύρου. Τα δε Ακαδημαϊκά μας τμήματα, θα έχουν ως έδρα τα γήπεδα των αντίπαλων ομάδων».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Reviewed by on . ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία από τα ίδια!... ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΙΑ από τα ίδια (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα), συνέβησαν στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία από τα ίδια!... ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΙΑ από τα ίδια (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα), συνέβησαν στο Rating: 0
scroll to top