Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 3, 2019 2:20 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πάμε «ως την άκρη του ονείρου»;

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2019 & ΩΡΑ 11:30, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΜΙΑ ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε το Προεδρείο της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες την δραστήρια Ένωση, προσκαλούν, για άλλη μία φορά τα μέλη τους να παρακολουθήσουν, όλοι μαζί, μία παιδική θεατρική παράσταση.

Η παιδική παράσταση που προτείνεται, έχει τίτλο  «Ως την άκρη του ονείρου», θα δοθεί την προσεχή Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 το πρωί στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» (Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας, στην Αθήνα), είναι σε σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη και με ερμηνευτές τους Βασίλη Λέκκα, Νέλλη Γκίνη, Νικόλα Μπράβο, Τζερόμ Καλούτα, Έλενα Δελακούρα, Παύλο Εμμανουηλίδη, Ελένη Καρβέλη, Νίκο Παρασκευόπουλο, Έλενα Παπαδημητρίου, Ευγενία Μανούσου και Φώτη Λάμαρη.

Η τιμή (ιδιαίτερα προνομιακή) ανέρχεται στα επτά (7) ευρώ ανά άτομο και οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να δίνονται τηλεφωνικώς στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, έως και την προσεχή Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ενώ όσα μέλη του Συλλόγου θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν αυτή την καταπληκτική παιδική θεατρική παράσταση, θα πρέπει να βρίσκονται στο Θέατρο από τις 11 το πρωί της προσεχούς Κυριακής.

Λίγα λόγια για το έργο

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας που, με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Μία παράσταση με πολύ χιούμορ, και τρυφερότητα, περιπέτειες κι ανατροπές, που αγγίζει σύγχρονα ζητήματα, όπως την ξενοφοβία και τη διαφορετικότητα, χρησιμοποιώντας ως όχημα την παραμυθιακή δομή. Ένα έργο που αποδεικνύει, ότι όταν πιστέψεις στο καλό, θα το συναντήσεις!

Ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, υποδύεται τον  φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας και ερμηνεύει τις μουσικές συνθέσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που αποδίδονται ζωντανά επί σκηνής με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, λαούτο, κιθάρες, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την Ένωση: 6972441444, 2109521733.

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πάμε «ως την άκρη του ονείρου»; ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2019 & ΩΡΑ 11:30, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ακό ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πάμε «ως την άκρη του ονείρου»; ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11/2019 & ΩΡΑ 11:30, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ακό Rating: 0
scroll to top