Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0

Νοέμβριος 3, 2019 6:51 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0

Κάθε αρχή και δύσκολη!…

1η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΘΕ αρχή και δύσκολη, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, κάτι που ισχύει απόλυτα και για το γυναικείο τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, το οποίο, χθες στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποίησε την 1η του επίσημη εμφάνιση στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Έτσι και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου του Πρωταθλήματος, οι Καλλιθεάτισσες αντιμετώπισαν, στο γήπεδο των Τραχώνων Αλίμου, την ομώνυμη και σαφώς πιο έμπειρη γυναικεία ομάδα, από την οποία ηττήθηκαν μεν με το ευρύ 8-0, αλλά έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία δε και σίγουρα με την προσθήκη και των υπόλοιπων κοριτσιών των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη, καθώς και με την σταδιακή απόκτηση εμπειρίας, είμαστε βέβαιοι ότι στους προσεχείς αγώνες θα παρουσιάσουν ακόμη  καλύτερη αγωνιστική εικόνα και θα σημειώσουν και επιτυχίες.

Τα τέρματα για τις γηπεδούχες ποδοσφαιρίστριες σημείωσαν οι Πρελορέντζου (στο 16’), Βενιαμίν (στο 29’, στο 32’, στο 49’, στο 56’, στο 81’ και στο 82’) και Καρανδιλάκη (στο 51’).

Στο 86ο λεπτό της συνάντησης, η Νέρα των φιλοξενουμένων έπαθε διάστρεμμα (ευχόμαστε ολόψυχα να είναι ελαφρύ και περαστικό) και έγινε αλλαγή, όπου στη θέση της μπήκε η Κλεισιάρη.

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ (Ι. Λυκούδη): Τσάτα, Γιάννου, Παπαϊορδάνου, Ρεπάνη, Παντελοπούλου, Μίχα, Χαραλάμπους, Βενιαμίν, Λουμάκη, Φράγκου, Πρελορέντζου.

Την 17άδα συμπληρώναν οι: Πουλοπούλου, Βαρβαροπούλου, Πηλαλητού, Παντελακάκη, Καρανδινάκη και Αλτάνη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Μοσχονησιώτης): Συρίγου, Βρεττάρου, Λούπα (53’ Νέρα, 87’ Κλεισιάρη), Τολιάκη, Προεστού, Γιαννακούλη, Matrisi, Μητροβγένη, Κίσσα, Οτεμπέρη (76’ Μαστρολέων, Ιωαννίδου, 68’ Hroni).

Στον πάγκο: Μοιρώτσου, Κόκκοτου, Καλαντζή.

Την επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος (2η), οι παίκτριες του Γιάννη Μοσχονησιώτη θα φιλοξενήσουν, την μεταπροσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης» (καθώς το μεν γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών δεν έχει άδεια διεξαγωγής αγώνων, το δε Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας δεν παραχωρήθηκε από τον Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» στην Καλλιθεάτικη ομάδα για τη διεξαγωγή των πέντε εντός έδρας αγώνων της), το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μερά Μυκόνου.

Χαμένη ευκαιρία για τις Καλλιθεάτισσες, με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Hroni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0 Κάθε αρχή και δύσκολη!... 1η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΘΕ αρχή κ Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-0 Κάθε αρχή και δύσκολη!... 1η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΘΕ αρχή κ Rating: 0
scroll to top