Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ

Σεπτέμβριος 28, 2019 2:26 μμ A+ / A-

ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ

Ανεξαρτητοποιήθηκε

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της Δημοτικής Συμβούλου Κας Κορίνας Δαμουλιάνου είχαμε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019, εκεί όπου έγιναν γνωστοί και οι λόγοι οι οποίοι την ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Σε σχετικό αίτημα μας να μας ενημερώσει για τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την απόφαση, η γνωστότατη και ιδιαίτερα αγαπητή στους συνδημότες μας Καλλιθεάτισσα ηθοποιός, ανταποκρίθηκε άμεσα και μας απέστειλε την επιστολή ανεξερτητοποίησής της, η οποία αναγνώστηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ολόκληρη η σχετική επιστολή ανεξαρτητοποίησης της δυναμικής Δημοτικής Συμβούλου, στην οποία είναι διάχυτη και η πικρία της για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, έχει ως ακολούθως:

{Όταν λίγες μόνο ημέρες  πριν τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Δήμαρχος μου ζήτησε, με ιδιαίτερα πιεστικό όσο και τιμητικό για μένα τρόπο, να στρατευθώ  για μια ακόμη φορά στην κοινή προσπάθεια, δεν δίστασα να δηλώσω παρούσα, με μοναδικό κίνητρο και κριτήριο, την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών της πόλης μας και αδιαφορώντας πλήρως για «θέσεις, αξιώματα και καρέκλες εξουσίας», παρ’ όλες τις μεγάλες υποσχέσεις, οι οποίες έμειναν υποσχέσεις.

Όμως, όπως πάντα, επέλεξα το δρόμο της υπηρέτησης  των συμπολιτών μου και όχι των συμφερόντων μου.

Δυστυχώς, σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο, ο πολιτικός ρομαντισμός έδωσε τη θέση του στον κυνισμό και τα μεγαλόπνοα σχέδια έγιναν μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις. Ίσως δεν μου συγχώρησαν ότι πρέκρινα το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων αντί της αρχής του «αποφασίζουμε και διατάζουμε», ίσως πάλι θεωρήθηκε «αμάρτημα» ότι τόλμησα να διαφωνήσω χωρίς κραυγές, αλλά με επιχειρήματα και λαμβάνοντας υπόψιν τις θέσεις και απόψεις των υπαλλήλων του Δήμου, με επιλογές και διαδικασίες που αφορούν την οικονομική αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων (κυλικείο Δημοτικού Κοιμητηρίου) του Δήμου, δηλαδή των πολιτών της Καλλιθέας, των οποίων είμαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ και όχι αφέντες.

Έτσι και επειδή μάλλον κρίθηκα από τη διοίκηση του Δήμου ως «μη διαχειρίσιμη», ακούσθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι «λυπάμαι, αλλά δεν χωράς πουθενά». Κάποιοι προφανώς αντιλαμβάνονται ότι οι δημοτικές και λοιπές πολιτικές παρατάξεις δεν ανήκουν και δεν αποτελούν ιδιοκτησία των εκάστοτε επικεφαλής  τους, αλλά υπάρχουν και αντλούν νομιμοποίηση από τη ΣΥΝΕΧΗ στήριξη των πολιτών και μόνο.

Επειδή λοιπόν οι έννοιες  και αρχές της προσωπικής μου ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της υπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών της Καλλιθέας, είναι για μένα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ». Εφεξής, με κριτικό πνεύμα και καλή πίστη θα στηρίζω τις πρωτοβουλίες και προτάσεις που θεωρώ ότι υπηρετούν το κοινό καλό, απ’ όπου κι αν προέρχονται, ενώ με νηφαλιότητα και επιχειρήματα θα καταψηφίζω όσα θεωρώ ότι κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε εποικοδομητικές αντιπροτάσεις.

Αφού ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, δηλώνω πάντοτε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ, ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ}.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κας Κορίνας Δαμουλιάνου από τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει» του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, αλλάζουν πλέον και οι συσχετισμοί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ο Δήμαρχος μένοντας με τους 18 Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής του Παράταξης, συν τους 4εις Δημοτικούς Συμβούλους από τις Δημοτικές Παρατάξεις «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και «Όλα για την Καλλιθέα μας» (κ.κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, Ευσεβία Κοσμίδου, Βάσω Μαργαρίτη και Νατάσα Αδαμοπούλου), οι οποίοι συνεργάζονται μαζί του, έχει σύνολο 22 από τους 45 συνολικά Δημοτικούς Συμβούλους που το απαρτίζουν και άρα όχι την πλειοψηφία.

Η Δημοτική Σύμβουλος Κα Κορίνα Δαμουλιάνου.

ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ Reviewed by on . ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ Ανεξαρτητοποιήθηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της Δημοτικής Συμβούλου Κας Κορίνας Δα ΚΟΡΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ Ανεξαρτητοποιήθηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της Δημοτικής Συμβούλου Κας Κορίνας Δα Rating: 0
scroll to top