Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Σεπτέμβριος 3, 2019 10:47 πμ A+ / A-

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

«Εύχομαι μια ήρεμη & δημιουργική χρονιά!»

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ & ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΕ αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την προσεχή Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση προς την εφημερίδα μας:

«Άλλο ένα σχολικό ταξίδι μάθησης και γνώσης ξεκινά αυτή τη χρονιά.

Εύχομαι σ´ όλα τα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, μια ήρεμη δημιουργική, σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Το σχολείο δεν πρέπει να είναι μόνο ένας χώρος γνώσης και δημιουργίας όπου τα παιδιά θα αποκτούν εφόδια για το μέλλον τους, αλλά και ένας χώρος όπου θα αναπτύσσονται δεσμοί και σχέσεις, βασισμένοι στις αξίες της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αγάπης.

Με τη διαρκή και γόνιμη συνεργασία γονιών και δασκάλων, δημιουργούμε τους αυριανούς πολίτες με γνώσεις και κοινωνική ευαισθησία και βάζουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή δύναμη σε όλους για μια όμορφη σχολική χρονιά!».

Η Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου.

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Reviewed by on . ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ «Εύχομαι μια ήρεμη & δημιουργική χρονιά!» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ & ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ αφορμή την επ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ «Εύχομαι μια ήρεμη & δημιουργική χρονιά!» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ & ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ αφορμή την επ Rating: 0
scroll to top