Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 4, 2019 4:14 μμ A+ / A-

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ε, όχι και έτσι… Ντροπή!!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΕ προκλητική, παράνομη και αυθαίρετη αντιγραφή μεγάλου μέρους δικού μας ρεπορτάζ της περασμένης Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019, σχετικού με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δήμου μας, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της αντίστοιχης της Ποιότητας Ζωής, προέβη, χθες Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, μας απέστειλαν Δελτίο Τύπου – με ημερομηνία «σύνταξής» του στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 – και στο οποίο, με έκπληξη το λιγότερο, διαπιστώσαμε ότι περιείχε αυτούσιες δικές μας παραγράφους.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε παρακάτω, πρώτα ολόκληρο το δικό μας ρεπορτάζ με υπογραμμισμένα τα τμήματα που «δανείστηκε» το Γραφείο Τύπου του Δήμου και ακολούθως, αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που μας εστάλη, όπου με κόκκινα γράμματα, φαίνονται τα όσα τμήματα από το ρεπορτάζ μας έχουν παρθεί.

Οι διαπιστώσεις, δικές σας.

Το δικό μας ρεπορτάζ:

{ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νέος Πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος!…

ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ κ. Κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ Κα ΑΝ. ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ σήμερα το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019 και παρουσία, δυστυχώς, ελαχίστων συνδημοτών μας, η 1η συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, με μοναδικά θέματα συζήτησης την εκλογή του νέου Προεδρείου του, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της αντίστοιχης της Ποιότητας Ζωής.

Πριν από την έναρξη της όλης διαδικασίας, ο 1ος σε ψήφους στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και Προεδρεύων του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ανέγνωσε στο Σώμα κείμενο που υπογράφεται από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, τους 19 εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του «Η Καλλιθέα Αλλάζει», καθώς και από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη και τη Δημοτική Σύμβουλο της ίδιας Παράταξης, Κα Νατάσα Αδαμοπούλου, σύμφωνα με το οποίο ανακοινώνεται η σύμπραξη των δύο Δημοτικών Παρατάξεων για τη νέα τετραετία.

Αμέσως μετά, πρώτος τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, αφού πρώτα ευχήθηκε καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο προς όλους, πρότεινε για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο.

Σημ.: Στον χώρο αυτό αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο.

Μην υπάρχοντος άλλου υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία μεταξύ των 44ων παρόντων Δημοτικών Συμβουλών, καθώς απουσίαζε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, από την οποία προέκυψε ότι ο κ. Κυριακόπουλος έλαβε 30 θετικές ψήφους, υπήρξαν 10 άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ 4εις Δημοτικοί Σύμβουλοι {οι κ.κ. Γιάννης Βακαλόπουλος, Γεώργιος Αντωνακάκης και Παρθένα (Νανά) Ιορδανίδου, από τη Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας» και ο κ. Χρήστος  Ιωαννίδης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μία Πόλη στο Δρόμο»}, απείχαν της ψηφοφορίας.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχος, κ. Κώστας Ασκούνης, πρότεινε τον κ. Κώστα Πολυχρονίδη.

Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, σε σύνολο 40 ψηφισάντων Δημοτικών Συμβούλων και πάλι, ο κ. Πολυχρονίδης έλαβε 26 θετικές ψήφους, 10 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά και 4 άκυρα.

Για τη θέση του/της Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, πρότεινε για υποψήφια τη Δημοτική Σύμβουλο της Παράταξής του Κα Άννα Παπαρούπα, η οποία έπειτα από τη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, έλαβε 31 θετικές ψήφους, ενώ 7 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά και 2 άκυρα, με τους 4εις προαναφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους να απέχουν εκ νέου της ψηφοφορίας.

Έτσι, η σύνθεση του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γεώργιος Κυριακόπουλος.

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης.

Γραμματέας: Άννα Παπαρούπα.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι με σχετική ανάρτησή του λίγη αργότερα σε μέσο κοινωνικής του δικτύωσης, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω και από βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου τους δημότες της πόλης που με εξέλεξαν για άλλη μια φορά σε τιμητική θέση στις δημοτικές εκλογές.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω το δήμαρχο της πόλης για την τιμητική πρόταση στο πρόσωπο μου και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους συναδέλφους για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλαμβάνω, γνωρίζοντας την ευθύνη της θέσης και τις ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συμμετάσχει αλλά και συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σας διαβεβαιώ ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαι προσωπικά αρωγός σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα προάγεται ο κανονισμός και η δημοκρατικότητα των θεσμών.
Η πόλη μας βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων της Αττικής και απαιτείται από όλους σύμπνοια και συναίσθηση της ευθύνης.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς»
.

Μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Δημοτικοί άρχοντες της πόλης μας κλήθηκαν να εκλέξουν τα μέλη της Οικονομικής και της αντίστοιχης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα», κ. Τρύφωνα Μπουγά και τη Δημοτική Σύμβουλο της ίδιας Παράταξης, Κα Βιολέτα Κασιδιάρη, να δηλώνουν ότι διαφωνούν με την όλη διαδικασία και να αποχωρούν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου.

Έπειτα από σχετικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν, στην μεν Οικονομική Επιτροπή, με Πρόεδρο φυσικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, εκλέχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:

Γεώργιος Αδαμόπουλος, με 22 ψήφους.

Παναγιώτης Κοττέας, με 22 ψήφους.

Γεώργιος – Σπυρίδων Κουτσογιάννης, με 21 ψήφους.

Κωνσταντίνος Ασκούνης, με 13 ψήφους.

Βασίλειος Παπαχρήστος, με 13 ψήφους και

Ιωάννης Βακαλόπουλος, με 2 ψήφους.

Η Οικονομική Επιτροπή θα συμπληρωθεί σύντομα με 2 Αντιδημάρχους τους οποίους θα ορίσει ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, λίαν συντόμως.

Στην δε Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με Πρόεδρο αυτής και πάλι τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, εκλέχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:

Ευανθία (Βάνα) Δαβάκη, με 22 ψήφους,

Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, με 20 ψήφους.

Εμμανουήλ Κωστάκης, με 19 ψήφους.

Κωνσταντίνος Ασκούνης, με 13 ψήφους.

Αθηνά Εξάρχου, με 12 ψήφους και

Παρθένα (Νανά) Ιορδανίδου, με 3 ψήφους}.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

{ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλλιθέα 2/9/2019

Εξελέγη το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβολίου Καλλιθέας

Υπεγράφη η Σύμπραξη των παρατάξεων «Η Καλλιθέα Αλλάζει – Δημήτρης Κάρναβος και «Όλα για την Καλλιθέα μας Βάσω Μαργαρίτη»

 Η Δεύτερη θητεία της παράταξης του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου «Η Καλλιθέα Αλλάζει» ξεκίνησε και τυπικά με την 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Τα θέματα συζήτησης ήταν η εκλογή του νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής.

Πριν από την έναρξη της όλης διαδικασίας,  αναγνώστηκε στο Σώμα κείμενο που υπογράφεται από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, τους 19 εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του «Η Καλλιθέα Αλλάζει», καθώς και από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», κα. Βάσω Μαργαρίτη και τη Δημοτική Σύμβουλο της ίδιας παράταξης, κα Νατάσα Αδαμοπούλου, σύμφωνα με το οποίο ανακοινώνεται η σύμπραξη των δύο Δημοτικών Παρατάξεων για τη νέα τετραετία. Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ:http://www.kallithea.gr/?p=13479

Στην συνέχεια και σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά, για το Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, πρότεινε για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση αυτή. Στην συνέχεια, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία μεταξύ των σαράντα τεσσάρων παρόντων Δημοτικών Συμβουλών, (απουσίαζε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος), από την οποία ο κ. Κυριακόπουλος έλαβε 30 ψήφους, υπήρξαν 10 άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι (οι κ.κ. Γιάννης Βακαλόπουλος, Γεώργιος Αντωνακάκης και Παρθένα (Νανά) Ιορδανίδου, από τη Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας» και ο κ. Χρήστος  Ιωαννίδης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μία Πόλη στο Δρόμο»), απείχαν της ψηφοφορίας.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης, πρότεινε τον κ. Κώστα Πολυχρονίδη.

Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, σε σύνολο 40 ψηφισάντων Δημοτικών Συμβούλων, ο κ. Πολυχρονίδης έλαβε 26 ψήφους, 10 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά και 4 άκυρα.

Για τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, πρότεινε για υποψήφια τη Δημοτική Σύμβουλο της παράταξής του Κα Άννα Παπαρούπα, η οποία έπειτα από τη μυστική ψηφοφορία, έλαβε 31 θετικές ψήφους, ενώ 7 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά και 2 άκυρα, με τους τέσσερις προαναφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους να απέχουν και πάλι, της ψηφοφορίας.

Έτσι, η σύνθεση του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γεώργιος Κυριακόπουλος.

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης.

Γραμματέας: Άννα Παπαρούπα.

Στην  Οικονομική Επιτροπή, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, εκλέχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:

Γεώργιος Αδαμόπουλος, με 22 ψήφους

Παναγιώτης Κοττέας, με 22 ψήφους

Γεώργιος – Σπυρίδων Κουτσογιάννης, με 21 ψήφους

Βασίλειος Παπαχρήστος, με 13 ψήφους

Κωνσταντίνος Ασκούνης, με 13 ψήφους

Ιωάννης Βακαλόπουλος, με 2 ψήφους.

και αναπληρωματικοί:

Ευανθία Βάνα Δαβάκη, με 8ψήφους

Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, με 8ψήφους

Κωνσταντίνος Ευσταθίου, με 8ψήφους

Γεώργιος Καλαμπαλίκης, με  7ψήφους

Κωνσταντίνος Κοκουλος, με 6ψήφους

Γεώργιος Μαργωμένος, με  8ψήφους

Νικόλαος Ηλιάδης, με 8ψήφους

Γεώργιος Αντωνακάκης, με 1 ψήφο.

Η Οικονομική Επιτροπή θα συμπληρωθεί σύντομα με 2 Αντιδημάρχους τους οποίους θα ορίσει ο Δήμαρχος Καλλιθέας

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, εκλέχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.:

Ευανθία (Βάνα) Δαβάκη, με 22 ψήφους

Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, με 20 ψήφους

Εμμανουήλ Κωστάκης, με 19 ψήφους

Κωνσταντίνος Ασκούνης, με 13 ψήφους

Αθηνά Εξάρχου, με 12 ψήφους και

Παρθένα (Νανά) Ιορδανίδου, με 3 ψήφους.

και αναπληρωματικοί:

Τζώρτζης Δελατόλας, με  12ψήφους

Γεώργιος Αδαμόπουλος, με 10ψήφους

ΔημήτριοςΕρμίδης, με 9 ψήφους

Γεώργιος – Σπυρίδων Κουτσογιάννης, με  7ψήφους

Αννα Παπαρούπα, με 5 ψήφους

Ανέστης Φωτόπουλος, με 10 ψήφους

Βασίλειος Μπουκουβάλας, με 9 ψήφους

Γεώργιος Αντωνακάκης, με  2 ψήφους.

Τα νέα μέλη ευχαρίστησαν το σώμα για την εκλογή τους, ενώ ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ευχήθηκε σε όλους καλή θητεία}.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το Γραφείο Τύπου του Δήμου μας «δανείστηκε» κείμενό μας για σύνταξη Δελτίου Τύπου του, καθώς και το 2015, είχε «οικειοποιηθεί» ολόκληρη παράγραφο από ρεπορτάζ μας σχετικό με εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Τότε, είχαμε απλά προβεί σε ενημέρωση τόσο του κ. Δημάρχου, όσο και της αρμόδιας το χρονικό εκείνο σημείο υπεύθυνης συνεργάτιδος, με την ξεκάθαρη από μέρους της διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναλαμβάνονταν ξανά.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, για την κάλυψη και ακολούθως, για τη σύνταξη των όποιων ρεπορτάζ αναρτούμε, ξοδεύουμε ατελείωτο χρόνο, κόπο και χρήμα.

Προσφέρουμε την ενημέρωση από το μέσο που διαθέτουμε δωρεάν και πάντα φροντίζοντας να είναι έγκυρη και έγκαιρη, αφιερώνοντας, όπως προαναφέραμε, μεγάλο χρόνο όχι τόσο για τη σύνταξή όσο κυρίως για την επαλήθευση της ορθότητας των γραφομένων μας, ιδιαίτερα όταν προβαίνουμε σε αφιερώματα.

Θεωρούμε επομένως, το λιγότερο προσβλητικό προς το πρόσωπό μας, το γεγονός να «καπηλεύονται» ο κόπος μας, τα άρθρα μας και οι φωτογραφίες μας από οποιονδήποτε και γι’ αυτό τον λόγο πάντα αντιδρούμε όταν πέφτουμε θύματα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας, είτε από «συναδέλφους» που διακηρύττουν δημοσιογραφική δεοντολογία, με βαρύγδουπες μάλιστα τις περισσότερες φορές δηλώσεις, χωρίς όμως να την τηρούν πρωτίστως οι ίδιοι, είτε από συνδημότες μας (ανάμεσά τους και Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων), που για την εκπλήρωση των όποιων δικών τους σκοπιμοτήτων, δεν διστάζουν να «δανείζονται» είτε αποσπάσματα από ρεπορτάζ μας, είτε φωτογραφίες μας και στη συνέχεια είτε να τα αναρτούν σε δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή blogs είτε να τα στέλνουν ως δικά τους Δελτία Τύπου σε άλλες εφημερίδες, χωρίς φυσικά να αναφέρουν ποτέ την πηγή προέλευσή τους και χωρίς περαιτέρω να έχουν μπει ποτέ στον κόπο να πάρουν την έγκρισή μας.

Είναι πάμπολλες οι φορές που μπήκαμε στον κόπο, είτε μέσα από την εφημερίδα μας, είτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε, να διαμαρτυρηθούμε για τη συνεχιζόμενη και συστηματική κλοπή του κόπου μας, παραθέτοντας παράλληλα, ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία.

Εμείς αντιθέτως, όποτε αναρτήσουμε φωτογραφία έστω που δεν είναι δική μας, για ανάγκες ρεπορτάζ ή κυρίως αφιερωμάτων μας, φροντίζουμε πάντοτε να αναφέρουμε ευκρινέστατα την πηγή προέλευσής της, όπως π.χ. πολύ χαρακτηριστικά συνέβη και σε χθεσινή μας ανάρτηση δήλωσης της Δημοτικής Συμβούλου Κας Ευσεβίας (Βούλας) Κοσμίδου, όπου φαίνεται ότι η φωτογραφία είναι του γνωστότατου Φωτογράφου της πόλης μας κ. Γρηγόρη Μωυσιάδη.

Χωρίς να θέλουμε να μπούμε στον κόπο να προβούμε σε πληθώρα άλλων ερωτήσεων σχετικών με τον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου Τύπου του Δήμου μας, θα θέλαμε να θέσουμε ένα και μόνο ερώτημα προς το άτομο το οποίο προέβη σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Άμα, όπως αποδεικνύεται, είναι ανίκανο να συντάξει ένα δικό του Δελτίο Τύπου, γιατί δεν επικοινώνησε μαζί μας έτσι ώστε να του φτιάξουμε εμείς ένα, με διαφορετική μάλιστα μορφή και προτίμησε να προβεί σ΄ αυτή την ενέργεια;

Και μην ακούσουμε καμία αστεία δικαιολογία ότι πρόκειται περί ατόμου με 8μηνη ή 6μηνη κ.λπ. απασχόληση στο Δήμο. Αρμόδιο άτομο για το Γραφείο Τύπου, εξ’ όσων γνωρίζουμε, υπάρχει και είναι απόλυτα υπεύθυνο για τα εξερχόμενα Δελτία Τύπου.

Είμαστε από το 1995 εφημερίδα με νόμιμη σχετική άδεια λειτουργίας,  με τις προβλεπόμενες περιοδικές εκδόσεις των εφημερίδων που απαιτούνταν έως και τον Μάιο του 2015 στην έντυπη μορφή της αρχικά και με συνεχείς αναρτήσεις στην ηλεκτρονική της μορφή έπειτα.

Καταβάλλουμε πάντα – και στην ώρα τους – τους αναλογούντες φόρους και γι’ αυτό έχουμε, ανά πάσα στιγμή στη διάθεση όποιου τις ζητήσει, τόσο φορολογική όσο και ασφαλιστική ενημερότητα, όπως φυσικά και λευκό ποινικό μητρώο, παρά τις προ χρόνων «φιλότιμες προσπάθειες» παλαιού δημοτικού άρχοντα για το αντίθετο.

Είμαστε μέλη τόσο στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, όσο και στο Μητρώο Μελών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (η πρώτη μάλιστα Καλλιθεάτικη ηλεκτρονική εφημερίδα) με αριθμό Μητρώου 12641, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Δεν περιμένουμε Δελτία Τύπου, αλλά προβαίνουμε από μόνοι μας σε ρεπορτάζ.

Έχουμε καταγράψει δημόσια και επανειλημμένα τις θέσεις μας και τις απόψεις μας περί του αγαθού της ενημέρωσης και επομένως περί της δημοσιογραφίας

Το να  μην θέλουν κάποιοι συνδημότες μας να διαβάζουν τα ρεπορτάζ μας, πιστεύουμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους. Το να μην μας συμπαθούν, επίσης. Το να έχουν διαφορετικές θέσεις και απόψεις από τις δικές μας και πάλι επίσης.

Δεν επιτρέπουμε όμως σε κανέναν να μην μας σέβεται και να καπηλεύεται και να οικειοποιείται τον κόπο μας, τον μόχθο μας, τη δουλειά μας και να μας στέλνει στη συνέχεια και ξεδιάντροπα, Δελτία Τύπου παρουσιάζοντάς τα ως δική του δουλειά.

Εν κατακλείδι και χωρίς να απεμπολούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας, περιμένουμε από τον ή την υπάλληλο του Γραφείου Τύπου του Δήμου Καλλιθέας που προέβη στην απροκάλυπτη και ξεκάθαρη αυτή κλοπή μεγάλου τμήματος του ρεπορτάζ μας, να ζητήσει, αφενός μεν τουλάχιστον δημόσια συγγνώμη, αφετέρου δε, να φροντίσει έτσι ώστε όπου τυχόν δημοσιευθεί το επίμαχο Δελτίο Τύπου, να φαίνεται ευκρινέστατα η πηγή προέλευσής του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ε, όχι και έτσι... Ντροπή!!!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ προκλητική, παράνομη και αυθαί ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ε, όχι και έτσι... Ντροπή!!!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ προκλητική, παράνομη και αυθαί Rating: 0
scroll to top