Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Αύγουστος 3, 2018 11:20 πμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ιδιαίτερες μουσικές βραδιές

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΟΙ ΔΥΟ μουσικές ενότητες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), Jazz Chronicles και Music Escapades, προσκαλούν το κοινό σε δυο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές, που σηματοδοτούν την αρχή του Αυγούστου.

Οι βραδιές Jazz Chronicles του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., παρουσιάζουν σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.00 στην Αγορά, ένα από τα πιο περιζήτητα και αγαπημένα live σχήματα της Αθήνας, για μια αναδρομική συναυλία.

Οι Sugahspank! & The Swing Shoes, βρίσκουν τους παλιούς τους συνοδοιπόρους, την Ειρήνη Δημοπούλου και τον Νίκο Ζωγράφο, για ένα μουσικό ταξίδι με blues και gospel αναφορές, με παρεΐστικη διάθεση και τάση για πειραματισμό.

Μεθαύριο Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, η Idra Kayne καλεσμένη των Music Escapades, της σειράς συναυλιών σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., αναρωτιέται If i were a boyκαι αναλαμβάνει να ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια που έχουν ταυτιστεί με αντρικές φωνές.

Με τη συνοδεία μιας οκταμελούς μπάντας αγοριών, η soul funk diva, τραγουδάει την «αγορίστικη» εκδοχή της ζωής της, διασκευάζοντας Κηλαηδόνη, Nirvana, Michael Jackson και Take That, με ήχους των εγχόρδων, του ροκ και της ανεμελιάς της χορευτικής pop, στις 21:00, στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κ.Π.Ι.Σ.Ν..

Οι ενότητες συναυλιών Jazz Chronicles και Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Ιδιαίτερες μουσικές βραδιές ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΟΙ ΔΥΟ μουσικές ενότητες του Κέν ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Ιδιαίτερες μουσικές βραδιές ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 & ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΟΙ ΔΥΟ μουσικές ενότητες του Κέν Rating: 0
scroll to top