Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 1, 2018 9:12 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τακτικό Απολογιστικό Συνέδριο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΛΑΒΑΜΕ το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, με το οποίο ενημερωθήκαμε – και ενημερώνουμε και εμείς με τη σειρά μας τους αναγνώστες μας – ότι σήμερα το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε το τακτικό Απολογιστικό Συνέδριο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.), στο οποίο παρέστησαν και οι κ.κ. Βούλα Κοσμίδου, Πρόεδρος και Γιάννης Παπαργυρίου, Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, έχει ως ακολούθως:

«Σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το τακτικό απολογιστικό συνέδριο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.).

Στο συνέδριο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε., την Ένωση συλλόγων γονέων Καλλιθέας εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ. Κα Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος) και ο κ. Γιάννης Παπαργυρίου (Αντιπρόεδρος).

Στο συνέδριο, τα μέλη του Δ.Σ. της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας και οι σύνεδροι τοποθετήθηκαν πάνω σε θέματα εκπαίδευσης και μόρφωσης των παιδιών μας, καθώς και σε προβλήματα – διεκδικήσεις των συλλόγων γονέων.

Επιθυμία και όραμα όλων των συνέδρων, είναι ένα σχολείο που μορφώνει, αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

            Η Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου                                            Κώστας Γκιολές».

Οι κ.κ. Βούλα Κοσμίδου και Γιάννης Παπαργυρίου, με τον Αντιπρόεδρο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε., κ. Γιώργο Σφυρόερα.

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τακτικό Απολογιστικό Συνέδριο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΒΑΜΕ το ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τακτικό Απολογιστικό Συνέδριο της Α.Σ.Γ.Μ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΒΑΜΕ το Rating: 0
scroll to top