Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 2, 2018 11:27 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αξέχαστες μουσικές στιγμές στην πλατεία Δαβάκη

ΣΤΗ 14η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/06/2018

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ μουσικές στιγμές έζησαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018, στην πλατεία Δαβάκη.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η 14η συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών, με τη Δημοτική μας Φιλαρμονική να συμμετάσχει μαζί με τις αντίστοιχες του Δήμου Τριπόλεως και του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, εκεί όπου για δύο περίπου ώρες, προσφέρθηκε απλόχερα μουσική πανδαισία.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόριζε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης,  ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθως, πρώτη επί σκηνής ανέβηκε η Φιλαρμονική του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, όπου μετά το πέρας του εκπληκτικού προγράμματος που επέλεξε να ερμηνεύσει και για το οποίο καταχειροκροτήθηκε, βραβεύθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον Μαέστρο της.

Δεύτερη, ανέβηκε επί σκηνής, η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως, η οποία, επίσης μετά το τέλος του καταπληκτικού της προγράμματος βραβεύθηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον Μαέστρο της.

Τελευταία, τη… σκυτάλη πήρε η Δημοτική μας Φιλαρμονική, η οποία υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου Μαέστρου κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, ενθουσίασε, μάγεψε μουσικά και στο τέλος αποθεώθηκε από το εκστασιασμένο κοινό.

Στην καταπληκτική αυτή μουσική βραδιά, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Δημοτική Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας και επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος, Κα Βούλα Κοσμίδου, καθώς και oι Επιλαχούσες Δημοτικές Σύμβουλοι, Κυρίες Χαρίκλεια Ρόκα και Ειρήνη Τζιλίνη.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τη Δημοτική μας Φιλαρμονική θα έχουμε την τύχη και τη χαρά να την απολαύσουμε για δύο ακόμη φορές, πρώτα την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στην πλατεία Κύπρου και ακολούθως, την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στον πεζόδρομο του Δημαρχείου της πόλης μας, όπου θα δώσει τις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Φωτογραφίες: Ιωάννης Πεφάνης.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αξέχαστες μουσικές στιγμές στην πλατεία Δαβάκη ΣΤΗ 14η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/06/2018 ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αξέχαστες μουσικές στιγμές στην πλατεία Δαβάκη ΣΤΗ 14η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/06/2018 ΑΞΕΧΑΣΤΕ Rating: 0
scroll to top