Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » KALLITHEA RUN 2018

KALLITHEA RUN 2018

Απρίλιος 1, 2018 5:25 μμ A+ / A-

KALLITHEA RUN 2018

Κοσμοπλημμύρα!!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ σήμερα το πρωί στην πόλη μας!!!

Αιτία; Η διεξαγωγή του αθλητικού event – θεσμός, πλέον, για την πόλη μας, Kallithea Run 2018.

Χιλιάδες συνδημότες μας και όχι μόνο, κάθε ηλικίας και φύλου, συμμετείχαν στις κατηγορίες (10 χλμ., 5 χλμ., 4x2,5 χλμ. & 2,5 χλμ.), και από το πρωί, εκμεταλλευόμενοι πλήρως και τον καλό σημερινό καιρό, έτρεξαν, διασκέδασαν, γυμνάστηκαν και πήραν ως αναμνηστικό, από ένα μετάλλιο.

Το όλο φετινό αθλητικό event, που έδωσε την ευκαιρία να προβληθεί η πόλη μας η Καλλιθέα ανά το Πανελλήνιο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς, όχι μόνο ήταν καθόλα άψογα διοργανωμένη, αλλά πρέπει να ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, από πλευράς συμμετασχόντων.

Με τα μέλη της Βραζιλιάνικης Σχολής Κρουστών των Σχολών Πνευστών και Κρουστών της Δημοτικής Φιλαρμονικής να δίνουν τον ρυθμό, τους δεκάδες – αν όχι εκατοντάδες – εθελοντές και εθελόντριες να βρίσκονται εγκαίρως στις θέσεις τους, τους αστυνομικούς της Τροχαίας Καλλιθέας να διευκολύνουν και να ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων στους δρόμους πέριξ της λεωφόρου Θησέως και της πλατείας Δαβάκη, το ασθενοφόρο από Ιατρικό Κέντρο – χορηγό της διοργάνωσης, να ακολουθεί τους δρομείς και τους χορηγούς να προσφέρουν νερό και φρούτα σε όλους τους συμμετέχοντες, όλοι μαζί, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η όλη διοργάνωση, η οποία φέτος τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, με συνδιοργανωτές  το Δήμο Καλλιθέας και τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανωτών (www.kallithearun.gr), μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δει τα τελικά αποτελέσματα ανά κατηγορία συμμετασχόντων.

Αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του ιδιαίτερα αξίεπαινου αθλητικού event για την πόλη μας και όχι μόνο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

    

   

  

  

  

  

  

 

KALLITHEA RUN 2018 Reviewed by on . KALLITHEA RUN 2018 Κοσμοπλημμύρα!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ σήμερα το πρωί στην πόλη μας!!! Αιτία; Η διεξαγωγή του αθλητ KALLITHEA RUN 2018 Κοσμοπλημμύρα!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ σήμερα το πρωί στην πόλη μας!!! Αιτία; Η διεξαγωγή του αθλητ Rating: 0
scroll to top