Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Απρίλιος 30, 2018 1:03 πμ A+ / A-

ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ & ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Φανταστική μουσική βραδιά

ΠΡΟΧΘΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ»

ΜΙΑ φανταστική μουσική εκδήλωση, «πλημμυρισμένη» με ήχους και νότες από διάσημα τραγούδια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν,  προχθές νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018, στον Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης μας «Καλυψώ».

Αιτία; Η γιορτινή εκδήλωση των Σχολών Πνευστών και Κρουστών μουσικών οργάνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, λόγω της επερχόμενης λήξης των μαθημάτων, της περιόδου 2017 – 2018.

Μαθητές και μαθήτριες, κάθε ηλικίας και φύλου, απ΄όλα τα τμήματα των σχολών, εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις και τα έργα που επέλεξαν να παίξουν, αποσπώντας – μαζί με επαίνους προόδου – και το καθόλα δίκαια ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, που για δύο και πλέον ώρες, συμμετείχαν στην φανταστική αυτή μουσική βραδιά, η οποία «έκλεισε», με τα μέλη της Μπαντίνας, να αποδίδουν μοναδικά, πέντε γνωστότατα ξένα τραγούδια.

Σίγουρα, όλοι οι δάσκαλοι και οι δασκάλες στις Σχολές της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιδόσεις των μαθητών και των μαθητριών τους, αλλά και εμείς οι θαυμαστές της Φιλαρμονικής του Δήμου, τυχεροί, καθώς το μέλλον της φαντάζει υπέρλαμπρο.

Στην λαμπρή μουσική αυτή εκδήλωση, εκτός των γονέων, συγγενών και φίλων των συμμετασχόντων μαθητών και μαθητριών, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος παρέστη για λίγη ώρα πριν από την έναρξη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μαέστρο κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους πολυπληθείς παρευρισκομένους, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ενώ παραβρέθηκε, για πολύ λίγο και εκτός του Δημοτικού Κινηματογράφου, ο προερχόμενος από τον ισόπαλο αγώνα (0-0) της Καλλιθέας με την Σπάρτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος ευχήθηκε και ο ίδιος με τη σειρά του, καλή επιτυχία, στην δασκάλα και μέλος της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, Κα Λίνα Καζαντζή.

Συγχαρητήρια σίγουρα αξίζουν πολλά σε όλους τους συντελεστές της προχθεσινοβραδινής μουσικής εκδήλωσης. Τόσο στον Μαέστρο κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη και στους δασκάλους και στις δασκάλες των Σχολών Πνευστών και Κρουστών Μουσικών Οργάνων για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, όσο και στους μαθητές και στις μαθήτριες αυτών, για τις καταπληκτικές τους επιδόσεις.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (Αναστάσιος Ράντος & ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας), μπορείτε να δείτε περισσότερα βίντεο από τη προχθεσινοβραδινή εκδήλωση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι το προσεχές Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, η Δημοτική μας Φιλαρμονική θα συμμετάσχει στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με μία μοναδική ερμηνεία του Star Wars Trilogy”, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».

Μια ιδιαίτερα, φυσικά, τιμητική συμμετοχή για τη Δημοτική μας Φιλαρμονική!!!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Reviewed by on . ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ & ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ Φανταστική μουσική βραδιά ΠΡΟΧΘΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ & ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ Φανταστική μουσική βραδιά ΠΡΟΧΘΕΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥ Rating: 0
scroll to top