Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 4, 2018 8:42 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διανομή Γευμάτων Αγάπης

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΜΙΑ ακόμη αξιέπαινη κίνηση πραγματοποιείται, αυτές τις Άγιες Ημέρες, από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας.

Ως γνωστόν, την περασμένη εβδομάδα  προσφέρθηκε πληθώρα τροφίμων για τα πρωινά των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, όπου, για το γεγονός αυτό, ο Διευθυντής του Σχολείου  κ. Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος, με σχετική ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Δημοτικού (1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας), ευχαρίστησε δημόσια, τόσον τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Νάκο, όσο και τους Ενορίτες, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημα που τους είχε απευθύνει.

Από χθες, Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018, μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού, του οποίου προεδρεύει επί 8 και πλέον συναπτά έτη ο καθόλα άξιος υπηρέτης του Θεού και των ανθρώπων, Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάρκος, διανέμουν γεύματα αγάπης προς 180 με 190 χρίζοντες βοηθείας συνδημότες μας και όχι μόνο, γεύματα που δίνονται επί σειρά ετών την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Αθόρυβα και χωρίς καμία διάθεση προβολής ή αναγνώρισης, δεκάδες – αν όχι εκατοντάδες – είναι οι Πιστοί συνδημότες  μας Ενορίτες του Ιερού Ναού, που από το υστέρημά τους, προσφέρουν τα μέγιστα έτσι ώστε όχι μόνο να διατίθενται, αυτές τις Άγιες Ημέρες, τα γεύματα αγάπης, αλλά, παράλληλα και σε καθημερινή βάση, να σιτίζονται άποροι συνδημότες μας. Υπολογίζεται ότι σε μηνιαία βάση, 340 με 347 άπορα άτομα, επισκέπτονται την περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων «Νέα Βηθλεέμ» του Ιερού Ναού και τους προσφέρεται ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Αντίστοιχες, βέβαια, αξιέπαινες ενέργειες πραγματοποιούνται και από άλλους Ιερούς Ναούς της πόλης μας, όπως π.χ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στις Τζιτζιφιές, αλλά και από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης μας, που δείχνουν ότι, ευτυχώς για την πόλη μας, εκτός από τους Ιερείς, υπάρχουν και πάμπολλοι συνδημότες και συνδημότισσές μας ή καλύτερα αφανείς ήρωες, που προσφέρουν στιγμές αγάπης, ζεστασιάς και βοήθειας προς τους άπορους συνανθρώπους μας.

Σε όλους αυτούς, αξίζουν, το λιγότερο, πολλά συγχαρητήρια για το Θεάρεστο έργο που επιτελούν και προσφέρουν.

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διανομή Γευμάτων Αγάπης ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΙΑ ακόμη αξιέπαινη κίνηση πραγματοποιείται, αυτές ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διανομή Γευμάτων Αγάπης ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΙΑ ακόμη αξιέπαινη κίνηση πραγματοποιείται, αυτές Rating: 0
scroll to top