Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 3, 2018 6:51 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ηττήθηκε παντού!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 31/3 & 1/4/2018

ΗΤΤΗΘΗΚΕ παντού ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας, στους επίσημους αγώνες που έδωσαν ποδοσφαιρικά τμήματά του, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018.

Συγκεκριμένα,                                 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Π.Α.Σ. Νίκη Αλίμου: 0-1

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτόν του τμήματος Ακαδημιών και συγκεκριμένα για την αγωνιστική του 7ου Ομίλου (2η Φάση), οι “πράσινοι” του Κώστα Μπεκιάρη φιλοξένησαν, το πρωί του Σαββάτου και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την ομάδα Π.Α.Σ. Νίκη Αλίμου, από την οποία ηττήθηκαν με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 13ο λεπτό της συνάντησης, ο Γαβαλάς.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σαραντόπουλος (26′ Γκοτζιάς), Kuka, Χατζηανδρέου, Βλαντής, Κιττές (26′ Κουτσοκολιάς), Κούτσιας, Μουτίδης, Βρεττός (26′ Τζώρτζης), Μιστρίδης, ενώ, σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, δεν αγωνίστηκαν οι Κυριαζής και Duka.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι “πράσινοι” θα φιλοξενηθούν από το Καματερό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας – Α.Σ. Αθηναϊκός: 0-5

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, αυτόν του τμήματος Παμπαίδων, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα υποδέχθηκαν, για την αγωνιστική του 9ου Ομίλου (2ος Γύρος), το μεσημέρι του Σαββάτου και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Α.Σ. Αθηναϊκό Βύρωνα, από τον οποίο γνώρισαν βαριά ήττα με 5-0.

Τα τέρματα για τους μικρούς “λόρδους” σημείωσαν οι Γκούρης (στο 3′), Θεοδοσίου (στο 14′, στο 55′ και στο 58′) και Λιαλικός (στο 51′).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σάλιαρης, Μετήρτικας, Σκανδάλης, Αργυρίδης, Ταυσάνογλου, Βεργαδής, Θ. Αργυρόπουλος (41′ Strati), Ανασταστόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος, Βαμβούκος, Κωνσταντινόπουλος, ενώ, σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, δεν αγωνίστηκε ο Κονδύλης.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι “πράσινοι” θα φιλοξενηθούν από το Παλαιό Φάληρο.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α.Ο. Απόλλων Περιστερίου – Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας: 4-0

Στον τρίτο και τελευταίο χρονικά αγώνα, αυτόν των Ανδρών για την 22η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι “πράσινοι” φιλοξενήθηκαν, προχθές το μεσημέρι της Κυριακής και στο γήπεδο Χρυσούπολης, από τον Απόλλωνα Περιστερίου, από τον οποίο γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0.

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών, ο Ερζουμπουλίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης Σωτήρη Χρήστου, γιατί έδιωξε με τα χέρια του την μπάλα ενώ αυτή κατευθυνόταν προς το τέρμα της ομάδος του. Το πέναλτι που καταλογίστηκε άμεσα, εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Στεφανής των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά αργότερα και πριν προλάβουν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ οι φιλοξενούμενοι, ο Άγγελος Παπαδόπουλος χρίστηκε σκόρερ, διαμορφώνοντας το 2-0 υπέρ των Περιστεριωτών.

Στο 2ο ημίχρονο, δύο ακόμη τέρματα που σημείωσαν οι Σπύρος Ζαρκάδας (στο 67′ της συνάντησης) και Ιωάννης Ράμμος (στο 75′ λεπτό), μετέτρεψαν τη νίκη σε θρίαμβο για την ομάδα του Απόλλωνα Περιστερίου.

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Οικονομόπουλος, Νάτσης, Άγγελος Παπαδόπουλος, Ράπτης, Στεφανής, Τσιντζέλης (71′ Τσερκώνης), Ζαρκάδας (83′ Αρτέμης Παπαδόπουλος), Ράμμος, Γεράρδης (Καραπαλίκογλου), Φούκας, Αγκόλι (64′ Τόλιας).

Δεν αγωνίστηκαν οι Τσοράγλου και Μπαγατέλας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Τσιφρήκας, Μαστρογιαννόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Xoxhaj (40′ Τσαπανίδης), Δημόπουλος, Τσιάπης (69′ Αντωνάτος), Αντωνίου, Παππάς, Γραμματικόπουλος, Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (23η), οι “πράσινοι” της πόλης μας θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Πανθησειακό.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκε παντού!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 31/3 & 1/4/2018 ΗΤΤΗΘΗΚΕ παντού ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκε παντού!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 31/3 & 1/4/2018 ΗΤΤΗΘΗΚΕ παντού ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνι Rating: 0
scroll to top