Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ

Απρίλιος 27, 2018 12:34 μμ A+ / A-

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ

Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστου Καπάταη, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν, χθες Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, τον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και των συζητήσεων σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν η μεγαλύτερη δυνατή κατανόηση και ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται.
Κατά την ενημέρωση που έκανε στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε τις σημαντικότερες πτυχές του έργου, καθώς είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Κατά το τέλος της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών και των φορέων της πόλης θα συνεχιστεί σε όλες τις φάσεις του έργου.

  

  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ Reviewed by on . ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ ΟΡΜΟΥ Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟ Rating: 0
scroll to top