Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ

Απρίλιος 7, 2018 2:51 πμ A+ / A-

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ

Με ευλάβεια, κατάνυξη και συγκίνηση

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ήταν οι Πιστοί συνδημότες μας, που συμμετείχαν, χθες Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018, στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου (Όρθρος Μεγάλου Σαββάτου), αλλά και στην Περιφορά των Επιτάφιων στους δρόμους των Ενοριών.

Νωρίς χθες το απόγευμα, εκατοντάδες ήταν επίσης οι αντίστοιχοι, που με ευλάβεια, κατάνυξη και συγκίνηση, παρέστησαν στο Κοιμητήριο της πόλης μας για την Περιφορά του Επιτάφιου, υπό τη συνοδεία μάλιστα της Δημοτικής Φιλαρμονικής, αλλά και για να βρεθούν, έστω και νοερά, κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν χάσει.

Όλοι έψαλλαν το πιο γνωστό Εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου: «Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον…» και με αναμμένα κεριά, αλλά και προσμονή για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, συμμετείχαν στην Περιφορά των Επιτάφιων των Ενοριών τους.

Παρακάτω παρατίθενται, ένα βίντεο, αλλά και πληθώρα φωτογραφιών από την Περιφορά των Επιτάφιων στο Κοιμητήριο της πόλης μας, αλλά και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ράντος, Αναστάσιος Ράντος, Μάχη Ράντου, Αρίστος Χαλικιόπουλος.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Reviewed by on . ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Με ευλάβεια, κατάνυξη και συγκίνηση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ήταν οι ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Με ευλάβεια, κατάνυξη και συγκίνηση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ήταν οι Rating: 0
scroll to top