Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 27, 2018 11:10 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αήττητος στους επίσημους αγώνες του

ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 & 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΑΗΤΤΗΤΑ ήταν τα ποδοσφαιρικά τμήματα του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας, τα οποία συμμετείχαν στους επίσημους αγώνες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών κατά το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, από την Ελαφρά Ταξιαρχία στο γήπεδο της Πεύκης, της οποίας επιβλήθηκαν με 1-0.

Το τέρμα που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση, σημείωσε στο 51ο λεπτό της συνάντησης, ο Σταμάτης Παππάς.

ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ: Ευδαίμων, Κυριαζόπουλος (49’ Πίνχας), Καζαντζίδης (60’ Σούνης), Βογιατζόγλου, Τσούτσικος, Οικονόμου, Μουσουράκης, Μάνθιος, Μπατζέλης, Γλέζος.

Στον πάγκο: Δωρογιάννης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Τσιφρήκας, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Δημόπουλος, Αντωνίου, Θωμαϊδης, Γραμματικόπουλος (71’ Τσιάπης), Παππάς (78’ Αντωνάτος), Τσαπανίδης, Λουπίδης (62’ Hoxhaj).

Την επόμενη αγωνιστική (19η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, το προσεχές Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Διαγόρα Αιγάλεω.

  

  

Ισοπαλία στους Παμπαίδες

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου (9ος Όμιλος) του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» του Βασίλη Μανιφάβα, αναδείχθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, ισόπαλοι 0-0 με τον Μικρασιατικό.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σάλιαρης, Μετήρτικας, Σκανδάλης, Αργυρίδης (38’ Κονδύλης), Αναστασόπουλος (42’ Strati), Βαμβούκος (31’ Βεργαδής), Ταυσάνογλου, Tarja (35’ Σαλαγιάννης), Γ. Αργυρόπουλος, Θ. Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι «πράσινοι» της πολης μας θα φιλοξενηθούν από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Νίκη στις Ακαδημίες

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου (7ος Όμιλος) του Πρωταθλήματος Ακαδημίων της  Ένωσης Αθηνών, οι «πράσινοι» του Κώστα Μπεκιάρη φιλοξενήθηκαν, το απόγευμα της Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και στο γήπεδο Ηφαίστου, από τον Ηρακλή Περιστερίου, του οποίου επιβλήθηκαν με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 2ο λεπτό, ο Μουτίδης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σαραντόπουλος (26’ Κουτσοκολιάς), Βλαντής (38’ Duka), Κuka (41’ Χατζηανδρέου), Qokaj, Κιττές, Κούτσιας (41’ Γκοτζιάς), Μουτίδης, Βρεττός (41’ Τζώρτζης), Μιστρίδης (33’ Κυριαζής).

Την επόμενη αγωνιστική (2η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την 2η ομάδα του Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αήττητος στους επίσημους αγώνες του ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 & 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΑΗΤΤΗΤΑ ήταν τα ποδοσφαιρικά τμήματα τ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αήττητος στους επίσημους αγώνες του ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 & 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΑΗΤΤΗΤΑ ήταν τα ποδοσφαιρικά τμήματα τ Rating: 0
scroll to top