Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 30, 2018 1:40 πμ A+ / A-

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καλλιθέας πραγματοποίησε, προχθές νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, εορταστική εκδήλωση για την πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του.

Στο Αμφιθέατρο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου της πόλης μας, στον χώρο της πρώην ΙΖΟΛΑ, όλα ήταν έτοιμα από νωρίς.

Τα Λυκόπουλα έκαναν «προπόνηση» ερμηνεύοντας τα τραγούδια που θα έλεγαν στην  εκδήλωση και όλοι οι Πρόσκοποι και οι Βαθμοφόροι φρόντιζαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Με ελάχιστη  καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη Προσευχή, αλλά και με την είσοδο της Ελληνικής Σημαίας και των αντίστοιχων του 1ου Συστήματος Προσκόπων, με τους μεν παριστάμενους να στέκονται ευλαβικά όρθιοι και σε στάση προσοχής, τα δε Λυκόπουλα τους Προσκόπους και τους Βαθμοφόρους να αποδίδουν τιμές χαιρετίζοντας και τραγουδώντας τον Εθνικό μας  Ύμνο.

Στιγμιότυπο από την είσοδο της Ελληνικής Σημαίας, καθώς και των αντίστοιχων του Συστήματος.

Τους πολλούς γονείς, φίλους, αλλά και επισήμους που παραβρέθηκαν στην χθεσινή εορταστική εκδήλωση, καλωσόρισε θερμά η Αρχηγός του Συστήματος Μίλυ Κυπραίου, ενώ ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν κατά σειρά, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη, η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη «Μαζί για την Καλλιθέα», Κα Χαρίκλεια Ρώκα, καθώς και ο γνωστός Καλλιθεάτης επιχειρηματίας κ. Ανδρέας Αναστόπουλος.

Αμέσως μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών από τους επισήμους, τη «σκυτάλη» έλαβαν τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Βαθμοφόροι, οι οποίοι παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα, που περιλάμβανε σκετσάκια με τίτλους «Ο Εχθρός», «Ειρήνη – Η ιστορία ενός παιδιού πρόσφυγα» και «Εμείς δεν πολεμάμε, είμαστε πρόσκοποι», τα οποία περιείχαν  πάμπολλα κοινωνικά μηνύματα και απευθύνονταν σε πάμπολλους αποδέκτες, αλλά και προσκοπικά τραγούδια.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας, έγινε κλήρωση λαχνού, ενώ η όλη εκδήλωση τελείωσε, όπως άρχισε, δηλαδή με την αποχώρηση της Ελληνικής Σημαίας και των αντίστοιχων του Συστήματος, αλλά και με Προσευχή.

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε τα ονοματεπώνυμα όλων των συντελεστών της καταπληκτικής προχθεσινής εκδήλωσης, οι οποίοι ήταν:

Αγέλη: Παναγιώτης Θεοδώρου, Γιώργος Θεοδώρου, Γιώργος Μπεκιάρης, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Ορφέας Κιντώνης, Δημήτρης Χατζάρας, Γιώργος Ικήμης, Αλέξανδρος Φάκαρος, Μαργαρίτα Αστώρ, Ειρήνη Σαλούστρου, Γιάννης Κοκμοτός, Νικόλας Καράμπελας, Νεκτάριος Μητσόπουλος, Ηλίας Μητσόπουλος, Μάρκελος Ισούφη, Έλενα Σαλούστρου, Νάντια Παπασωτηρίου, Θανάσης Νταγλέρης, Κωνσταντίνος Καλπακίδης, Αιμιλία Σαμαρά.

Ομάδα: Μάιρη Σοφιανού, Αλέξανδρος Μπαρτσιώκας, Κωνσταντής Βούλγαρης, Αλέξανδρος Βάσα, Χρήστος Ικήμης, Μάρω Ηλιάδη, Μαργιάννα Αθανασοπούλου, Γιάννης Ατματζίδης, Ηλίας Καταβελάκος, Δημοσθένης Μελισσουργός, Σοφία Μιλάντ, Μανώλης Τσικούρας, Βάλια Ηλιάδη, Αλεξάνδρα Νταλγέρη, Μάνος Σταμάτης, Στάθης Μητσόπουλος, Γιώργος Καράμπελας, Πέτρος Δημητριάδης.

Κοινότητα: Παναγιώτης Μητσόπουλος, Κωνσταντίνος Ζάννης, Αλέξανδρος Ατματζίδης.

Βαθμοφόροι: Μίλυ Κυπραίου, Νίκος Γαρδέλης, Δήμητρα Σκλαβάκη, Γιώργος Κατσιρούμπας, Βασίλης Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουρδούτης, Αντωνία Ασημακοπούλου, Αθηνά Κωνσταντινίδη, Μαρία Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Δημητριάδης, Νατάσα Οικονόμου, Ευριπίδης Μπουρλάς.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, το 1ο Σύστ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, το 1ο Σύστ Rating: 0
scroll to top