Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ιανουάριος 30, 2018 2:29 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 

Λαμπρή η εορταστική εκδήλωση!…

ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ εκατοντάδων φίλων και  μελών, που γέμισαν απ’ άκρη σ’ άκρη την αίθουσα εκδηλώσεων του επιβλητικού Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε, προχθές το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, η ετήσια εορταστική εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου“κόσμημα” για την πόλη μας, Κωνσταντινουπολιτών.

Το όλο πρόγραμμα ξεκίνησε με τη Χορωδία του Συλλόγου να ερμηνεύει τραγούδια από τις αλησμόνητες Πατρίδες, ενώ τους πολυπληθείς παριστάμενους, υποδέχθηκε εγκάρδια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Λεύκαρος.

Εκτενές απόσπασμα από τον χαιρετισμό του νέου Προέδρου, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των δύο τιμώμενων προσώπων.

Πρώτα, του Συγγραφέα, Ιδρυτή του Εκδοτικού Οίκου “ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ” και τέως Διευθυντή της εφημερίδας “Εμπρός” της Κωνσταντινούπολης, κ. Αλέκου Παπαδόπουλου, για την σημαντική προσφορά του στον Ελληνισμό της Πόλης. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας, αλλά και της απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Λεύκαρος.

Ακολούθως, του Ομότιμου Καθηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί σειρά ετών Πρόεδρου Κωνσταντινουπολίτικων Σωματείων, κ. Ελευθέριου Φερεκύδη, για το συνολικό επιστημονικό έργο και την κοινωνική δράση του. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας, αλλά και της απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, πραγματοποίησε, επίσης, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Λεύκαρος.

Τις αντιφωνήσεις των τιμώμενων προσώπων, διαδέχθηκε η Ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ελευθέριο Χρυσοχόο, εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, κ.κ. Βαρθολομαίου, συνεπικουρούμενου από τον Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Αρβανίτη, εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου του 2ου.

Στην ετήσια εορταστική αυτή εκδήλωση του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κα Σίσση Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, οι Βουλευτές κ.κ. Ελένη Αυλωνίτου, Σοφία Βούλτεψη και Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου και Μανώλης Κωστάκης, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα μας”, Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Μπροστά”, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ανδρεάδης, η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη “ΤΩΡΑ Καλλιθέα”, Κα Βούλα Κοσμίδου, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Καλλιθέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ.κ. Στέλιος Κώτσος (Πρόεδρος), Αθηνά Σαραντάκη (Γραμματέας) και Μηνάς Παπαδόπουλος (μέλος), ο Διευθυντής του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αττικήςκ. Χρήστου Καπάταη, κ. Λεωνίδας Μύαρης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ  Λαμπρή η εορταστική εκδήλωση!... ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ εκατοντάδων φίλων και  μελ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ  Λαμπρή η εορταστική εκδήλωση!... ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ εκατοντάδων φίλων και  μελ Rating: 0
scroll to top