Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ιανουάριος 24, 2018 1:21 μμ A+ / A-

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

“Δύο ποιητικοί μονόλογοι”

ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΣΥΝΘΕΤΗ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΙΤΣΑ

ΤΟ νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο “Δύο ποιητικοί μονόλογοι”, θα παρουσιάσει σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018, ο Καρδιολόγος, Συνθέτης και Συγγραφέας κ. Αθανάσιος Δρίτσας.

Στον χώρο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης “Καλλίπολις” (Καλλιπόλεως 3, Ελληνικό) και ώρα 19:30, θα μιλήσουν για το νέο συγγραφικό έργο του γνωστότατου Καρδιολόγου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, η Φιλόλογος -Φωτογράφος Κα Αθηνά Γκριζάλα, η Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας Κα Σωσώ Μακρή, καθώς και ο ίδιος ο Συγγραφέας.

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα

Ο κ. Αθανάσιος Δρίτσας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την ειδικότητά του ως Καρδιολόγος, την απέκτησε στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Guy’s και Hammersmith Hospital, RPMS, στο Λονδίνο.

Υπήρξε πρωτοπόρος στην εφαρμογή της μουσικής ως θεραπευτικό μέσο, έχει κυκλοφορήσει, σε CD, μουσικά του έργα, ενώ για μία τριετία (1999 – 2001), υπήρξε παραγωγός της εκπομπής “Μαγικός Αυλός”, του 3ου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Σήμερα, εργάζεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ως Καρδιολόγος, ενώ, παράλληλα,  είναι  Αναπληρωτής Διευθυντής στο Τμήμα Αναιμάκτων Διαγνωστικών Τεχνικών του Καρδιολογικού τομέα.

Ο κ. Αθανάσιος Δρίτσας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο “Δύο ποιητικοί μονόλογοι” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017, από τις Eκδόσεις Μπαρτζουλιάνος και περιλαμβάνονται σ’ αυτό δύο ποιητικά αφηγήματα, το πρώτο, υπό τον τίτλο “Στον προσωπικό μου Άγγελο” και το δεύτερο, υπό τον τίτλο “Υποβρύχιος κόσμος”.

Το εξώφυλλο του βιβλίου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Reviewed by on . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Δύο ποιητικοί μονόλογοι" ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΣΥΝΘΕΤΗ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΤΟ νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο "Δύο ποι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Δύο ποιητικοί μονόλογοι" ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΣΥΝΘΕΤΗ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΤΟ νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο "Δύο ποι Rating: 0
scroll to top