Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Ιανουάριος 26, 2018 11:43 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»

Εντυπωσιακή Έκθεση «Πάνω σε Ξύλο»

ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Κας ΑΝΘΙΑΣ ΜΕΓΑ ΧΑΒΡΕ

 ΜΙΑ εντυπωσιακή έκθεση, με  έργα φτιαγμένα «Πάνω σε Ξύλο», όπως είναι και ο σχετικός τίτλος, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου».

Η Εικαστικός Κα Άνθια Μέγα Χαβρέ, παρουσιάζει ένα μέρος του πολύπλευρου ταλέντου της, εκθέτοντας δημιουργίες της ζωγραφισμένες πάνω σε ξύλο, οι οποίες διακρίνονται για τα έντονα χρώματά τους, αλλά και τα πολυποίκιλα θέματά τους.

Τα εγκαίνια της Εικαστικής αυτής Έκθεσης της εκλεκτής συνδημότισσάς μας, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και η όλη έκθεση θα διαρκέσει έως και την προσεχή Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, καθώς πήρε διήμερη παράταση.

Μέσα από τα 47 συνολικά έργα της που εκτίθενται και τα οποία μπορεί να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος συλλέκτης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, η Εικαστικός, έχει κάνει «κατάθεση ψυχής» – όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά – εκφράζοντας σ’ αυτά, συναισθήματα και εμπειρίες ζωής.

Την πραγματικά καταπληκτική αυτή έκθεση μπορούν να την δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι λάτρεις των  Έργων Τέχνης καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Εμείς, μαγεμένοι από τα έργα, το μόνο που έχουμε να πούμε στην φίλη μας Άνθια, είναι ότι της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Παρακάτω παρουσιάζεται φωτογραφικά, το σύνολο των εκθεμάτων της Εικαστικού.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

  

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εντυπωσιακή Έκθεση «Πάνω σε Ξύλο» ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Κας ΑΝΘΙΑΣ ΜΕΓΑ ΧΑΒΡΕ  ΜΙΑ εντυπωσιακή έκθεση, με  έργα φτιαγμ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ» Εντυπωσιακή Έκθεση «Πάνω σε Ξύλο» ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Κας ΑΝΘΙΑΣ ΜΕΓΑ ΧΑΒΡΕ  ΜΙΑ εντυπωσιακή έκθεση, με  έργα φτιαγμ Rating: 0
scroll to top