Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ιανουάριος 23, 2018 10:42 μμ A+ / A-

ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αλλαγή στον χώρο των μαθημάτων

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση που μας εστάλη από τον υπεύθυνο του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου κ. Δημήτρη Ντούσα, μας γνωστοποιήθηκε ότι:

α) Το μάθημα: «Η Θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου», με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Ντούσα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (στο Δημαρχείο) και όχι στο “Χατζίνειο”, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

β) το μάθημα: «Ζητήματα Διατροφής: ”Ξέρουμε τι τρώμε;”», με εισηγητή, τον κ. Φωτιάδη Γιώργο, θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00, επίσης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τυχόν περισσότερες διευκρινήσεις: 6976026625. 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Reviewed by on . ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αλλαγή στον χώρο των μαθημάτων ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση που μας εστάλη ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αλλαγή στον χώρο των μαθημάτων ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση που μας εστάλη Rating: 0
scroll to top