Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 8, 2017 7:53 μμ A+ / A-

6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός για τη νέα περίοδο 2017 – 2018

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 89

ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολλών μελών του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Τ.Ε. Καλλιθέας, αλλά και γονέων και κηδεμόνων των μελών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2017, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός για τη νέα περίοδο 2017 – 2018, στα γραφεία  του Συστήματος επί της οδού Αχιλλέως 89.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Πρόδρομος Σκάρκος, στρατιωτικός Ιερέας και αδερφός του Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκου από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, ο οποίος αφού πρώτα ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του Συστήματος, ευλόγησε με τον Αγιασμό όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθως, με εντολή της Αρχηγού Συστήματος Χριστίνας Χόνδρου, όλοι κάθησαν σε στάση προσοχής και ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, πραγματοποίησαν τόσο την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, όσο και των αντίστοιχων του Συστήματος.

Αμέσως μετά, έγινε η Ανάβαση πρώην, πλέον, νεαρού Λυκόπουλου και νυν Πρόσκοπου, από την Αγέλη στην Ομάδα, στον οποίο όλοι ευχήθηκαν να αποκομίσει, το λιγότερο, τις ίδιες ευχάριστες αναμνήσεις που είχε ως Λυκόπουλο.

Η όλη εκδήλωση του Αγιασμού για τη νέα περίοδο 2017 – 2018, «έκλεισε» με μία ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξαν η Α.Σ. Χριστίνα Χόνδρου, οι Βαθμοφόροι, ο Ανιχνευτής, οι Πρόσκοποι, αλλά και τα Λυκόπουλα, προς μία κυρία που βοηθά αφιλοκερδώς το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Τ.Ε. Καλλιθέας, παρουσιάζοντάς της μία μικρή τουρτίτσα για τα γενέθλιά της.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι στον πατροπαράδοτο Αγιασμό, εκτός από τα μέλη του Συστήματος, παραβρέθηκαν ακόμη πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μελών, καθώς και ο πρώην Αρχηγός του Συστήματος και πρώην τοπικός  Έφορος Καλλιθέας – Μοσχάτου, κ. Βασίλειος Γκίκας.

Στο σημείο αυτό, αφού πρώτα ευχηθούμε, ολόψυχα, καλή νέα περίοδο, να συγχαρούμε το σύνολο των μελών του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλλιθέας, καθώς και την Α.Σ. Χριστίνα Χόνδρου προσωπικά, για την υπερπολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά το καλοκαίρι, όταν μετέβησαν και προσέφεραν μπουκάλια με νερό και τρόφιμα στους πυροσβέστες, καθώς και στους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στον Κάλαμο και στο Καπανδρίτι.

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός για τη νέα περίοδο 2017 – 2018 ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 89 ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολ 6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Τ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός για τη νέα περίοδο 2017 – 2018 ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 89 ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολ Rating: 0
scroll to top