Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

Οκτώβριος 8, 2017 6:10 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις

ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

«ΈΜΦΡΑΓΜΑ» υπέστη νωρίς χθες το απόγευμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2017, ο αγαπημένος μας Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων, από την τοπική Ελπίδα, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1, με το δεύτερο, μάλιστα, τέρμα των γηπεδούχων, να σημειώνεται ακριβώς με τη λήξη και των καθυστερήσεων του αγώνα.

Παρ’ ότι οι παίκτες της αγαπημένης μας Καλλιθεάτικης ομάδας προσήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τις νέες – εντυπωσιακές είναι αλήθεια – εμφανίσεις τους, αλλά και τον νεαποκτηθέντα Ευθύμιο Κοτίτσα στη σύνθεσή τους, είχαν την ατυχία αφενός μεν να μην μπορέσει να αγωνιστεί ο Νίκος Θωμαΐδης, ο οποίος δεν παρέστη καν στο γήπεδο καθώς παρουσίασε ξαφνικό πρόβλημα υγείας, αφετέρου δε, ο Γιάννης Τσαπανίδης να βρίσκεται μεν εντός αρχικής ενδεκάδας, αλλά να αγωνίζεται – μόνο κατά το πρώτο ημίχρονο – με σοβαρό πρόβλήμα, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Στα του αγώνα τώρα, το πρώτο ημίχρονο «κύλισε» με τους μεν γηπεδούχους να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας, τους δε φιλοξενούμενους να ελέγχουν καλύτερα τον χώρο του κέντρου και εύκολα ή δύσκολα, να ανακόπτουν τις όποιες επιθετικές ορέξεις των αντιπάλων τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε, καθώς οι γηπεδούχοι άρχισαν να επισκέπτονται τακτικότερα την εστία του Κώστα Τσόμπου και εμκεταλλευόμενοι στο έπακρο τα λάθη που άρχισαν να κάνουν οι παίκτες του Φοίνικα, κατόρθωσαν, στο 61ο λεπτό της συνάντησης, να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Λώλης.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, ο αγώνας απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς άρχισαν να δημιουργούνται ακόμη περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

Σε μία από αυτές, στο 83ο πλέον λεπτό, ο ηγέτης των «πράσινων» της πόλης μας, Vladan Zivkovic, έφερε το ματς στα ίσα, δίνοντας ελπίδες στους λίγους μεν, αλλά πάντοτε πιστούς φίλους της ομάδας που παραβρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου, ότι θα εξασφαλιζόταν τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας, αν όχι και το τρίποντο της νίκης, καθώς η ψυχολογία ήταν εμφανέστατα με το μέρος της αγαπημένης μας ομάδας.

Δυστυχώς όμως, στα τελευταία δευτερόλεπτα των τρίλεπτων καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής της συνάντησης, Ιωάννης Γκικόπουλος, ήρθαν τα πάνω – κάτω για την αγαπημένη μας ομάδα.

Με την βροχή να πέφτει, πλέον, καταρρακτωδώς, έπειτα από κόρνερ που παραχωρήθηκε και ανεπιτυχή προσπάθεια των αμυντικών της Καλλιθεάτικης ομάδας να διώξουν την μπάλα, ο πανήψυλος επιθετικός των γηπεδούχων Met Hoxha, με σουτ, το οποίο κόντραρε σε αμυντικό του Φοίνικα, είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κώστα Τσόμπου.

Το 2-1 ήταν γεγονός και τελικό μάλιστα σκορ, καθώς, με τη σέντρα, ο διαιτητής της συνάντησης, σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Από τους «πράσινους» της πόλης μας, όπου αρκετοί ήταν οι παίκτες που παρουσιάστηκαν απροσδόκητα κατώτεροι του αναμενόμενου, περισσότερο φιλότιμοι ήταν οι Zivkovic, Ερζουμπουλίδης και Δημόπουλος, ενώ βοήθησαν και οι αλλαγές, ο Μπακάλης και ο Αντωνίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, τους παίκτες, οι οποίοι ήταν εμφανώς στενοχωρημένοι, τόσο από την εξέλιξή του όσο και το τελικό απότελεσμα, επισκέφθηκε στα αποδυτήρια ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Ψηλά το κεφάλι, τίποτε κακό δεν συνέβη σήμερα. Είμαστε στην αρχή ακόμα. Με δουλειά, σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Από την γηπεδούχο Ελπίδα, κορυφαίοι ήταν οι δύο σκόρερ, ο Λώλης και ο Hoxha, οι οποίοι έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα τους, τρίποντο το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως απ’  όλους.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έβγαλε τον αγώνα το διαιτητικό τρίο των Γκικόπουλου, Κίκηρα και Κωσταγιάννη.

Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Ηλίας Ράμμος): Παππάς, Στεργίου (64’ Καμενίδης), Πανταζής, Στάθης, Καλκάνης, Δημητρογιάννης (85’ Λούμης), Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Met Ηοxha, Λώλης, Αποστολόπουλος (46’ Παύλου).

Στον πάγκο: Μάρκουλης, Καλέσης, Στραβοκέφαλος, Οσάκο Νταμιάν.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσόμπος, Μαξακούλης, Θεοδωρόπουλος, Ιάκωβος, Ερζουμπουλίδης, Τσιφρήκας (66’ Αντωνίου), Τσαπανίδης (46’ Μπακάλης), Δημόπουλος, Παππάς (88’ Χάψης), Κοτίτσας, Zivkovic.

Στον πάγκο: Παυλάτος, Μπίρης.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), ο Φοίνικας Καλλιθέας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τα Ταταύλα.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1 «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΈΜΦΡΑΓΜΑ» υπέστη νω Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-1 «Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΈΜΦΡΑΓΜΑ» υπέστη νω Rating: 0
scroll to top