Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 10, 2017 5:43 μμ A+ / A-

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκίνησαν με νίκες

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ξεκίνησαν, το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, τα τμήματα Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτό για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ο Φοίνικας Καλλιθέας φιλοξένησε, στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου τον Υμηττό στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Κωνσταντινόπουλος στο 17’ και στο 22’, ο Παπαδούλης στο 21’, ο Prieti  στο 52 και ο Πλοιαρχόπουλος στο 55’.

Η «πράσινη» ομάδα αγωνίστηκε με τους Σαλιάρη, Τόλη, Βαμβούκο, Κεφαλωνίτη, Μετήρτικα,  Παπαδούλη, Prieti, Αργυρόπουλο, Κωνσταντινόπουλο, Tarja και Πλοιαρχόπουλο, ενώ αγωνίστηκαν και οι Strati, Κονδύλης, Ταυσάνογλου, Αργυρόπουλος και Σκανδάλης.

Την επόμενη αγωνιστική (2η), οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, θα φιλοξενηθούν από τη 2η ομάδα των Σουρμένων.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, η ομάδα του Φοίνικα φιλοξενήθηκε από τη Νίκη Αλίμου στο γήπεδο Καλαμακίου, την οποία κέρδισε με 1-0, με τέρμα που σημείωσε ο Kuka στο 20ό λεπτό της συνάντησης.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους Σαραντόπουλο, Βλαντή, Γκοτζιά, Qokas, Kuka, Κιττέ, Κούτσα, Μουτίδη, Βρεττό, Μιστρίδη και Τζώρτζη, ενώ αγωνίστηκαν και οι Χατζηανδρέου και Duka.

Την επόμενη αγωνιστική (2η), οι παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη, θα φιλοξενήσουν τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκίνησαν με νίκες ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ξεκίνησαν, το περασμ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκίνησαν με νίκες ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ξεκίνησαν, το περασμ Rating: 0
scroll to top