Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53

Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53

Οκτώβριος 10, 2017 6:01 μμ A+ / A-

Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53

Δεύτερη νίκη για την Α.Ε. Καλλιθέας

ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

ΤΗ δεύτερη νίκη τους πανηγύρισαν οι παίκτες του Δημήτρη Λαζαρίδη, προχθές αργά το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου  του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής, η Α.Ε. Καλλιθέας επικράτησε στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως, του συντοπίτη Αετού Καλλιθέας, με σκορ 67-53 και έτσι, οι έφηβοι του γηπεδούχου σωματείου διπλασίασαν τις νίκες τους, καθώς για την 1η αγωνιστική, είχαν επικρατήσει εκτός έδρας του Γ.Σ. Προμηθέας Νίκαιας, με 56-46.

Οι γηπεδούχοι, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν σταθερά το προβάδισμα και το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητικό δίδυμο των Τσαλίκη και Μιχαλόπουλου, τους βρήκε να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη τους.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), οι παίκτες του Δημήτρη Λαζαρίδη, θα φιλοξενηθούν από τον Α.Ο. Ίκαρος Νέας Σμύρνης, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της οδού Αρτάκης.

Αντίστοιχα, ο Αετός Καλλιθέας, θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως, τον Γ.Σ. Προμηθέα Νίκαιας.

  

  

  

Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53 Reviewed by on . Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53 Δεύτερη νίκη για την Α.Ε. Καλλιθέας ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ΤΗ δεύτερη νίκη τους πανηγύρισα Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 67 – 53 Δεύτερη νίκη για την Α.Ε. Καλλιθέας ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ΤΗ δεύτερη νίκη τους πανηγύρισα Rating: 0
scroll to top