Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σεπτέμβριος 25, 2017 1:09 μμ A+ / A-

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ Κινηματογράφος «Καλυψώ», αποδείχθηκε τελικά μικρός για να χωρέσει τους συνδημότες μας, που χθες το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017, θέλησαν να παρακολουθήσουν, ιδίοις όμμασι, την θεατρική παράσταση «ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», με τον εξαίρετο ηθοποιό Χάρη Ρώμα στον ρόλο του Φιλέα Φογκ.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους, καλωσόρισε η Δημοτική Σύμβουλος, ηθοποιός, αλλά και Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Καλλιθέας, Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, ενώ, αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε και ο αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού και Παιδείας Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον.

Η πρώτη, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, όπου ξεκινά το 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ και η δεύτερη, στα τέλη Οκτωβρίου, όπου θα υπάρχει η εβδομάδα ταινιών τρόμου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Αμέσως μετά τις σύντομες τοποθετήσεις των προαναφερομένων, τη… σκυτάλη πήραν ο εξαίρετος ηθοποιός κ. Χάρης Ρώμας και οι συνεργάτες του επίσης ηθοποιοί, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Λεωνίδας Κουλούρης και Σάββας Γραμματικός, οι οποίοι, επί μιάμιση και πλέον ώρα, διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, «ταξιδεύοντας» τους ανά τον κόσμο…

  

  

  

  

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Reviewed by on . ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ Κινηματογράφος «Καλυψώ», αποδείχθη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ Κινηματογράφος «Καλυψώ», αποδείχθη Rating: 0
scroll to top