Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ιούλιος 18, 2017 9:25 πμ A+ / A-

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ενίσχυση με 2 ακόμη καλαθοσφαιριστές

ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΕ ΔΥΟ ακόμη καλαθοσφαιριστές ενισχύθηκε ο Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος.

Οι «μπλε» της πόλης μας, με σχετικό Δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν, ενημερώνουν για τα δύο νέα αποκτήματά τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Κρητικός με 9 συνεχόμενα χρόνια στην Φ.Ε.Α. και  ο δεύτερος, ο ταλαντούχος νεαρός Χάρης Κακαβούλας, που αγωνιζόταν την χρονιά που μας πέρασε στον Α.Ο. Αιγάλεω.

Με αυτούς τους παίκτες, ο Αντώνης Μάντζαρης στοχεύει στο να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το Δ.Σ. τους καλωσορίζει στον σύλλογο και περιμένει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να βοηθήσουν τον  Π.Ο.Κ. Έσπερος την νέα χρονιά».  

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος Μπάσκετ της πόλης μας να βοηθήσουν τα μέγιστα το Σύλλογο, στην επίτευξη των στόχων του.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Reviewed by on . ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Ενίσχυση με 2 ακόμη καλαθοσφαιριστές ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΥΟ ακόμη καλαθοσφαιρι ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Ενίσχυση με 2 ακόμη καλαθοσφαιριστές ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΥΟ ακόμη καλαθοσφαιρι Rating: 0
scroll to top