Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 18, 2017 11:51 μμ A+ / A-

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!!!

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ & ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

ΕΝΑ ακόμη, το 18ο στη σειρά, Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 & 9Χ9, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακός Καλλιθέας, έφτασε, χθες το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2017, στο τέλος του.

Έπειτα από έναν ακριβώς μήνα – καθώς ξεκίνησε την Πέμπτη 18 Μάϊου 2017 – συνεχούς δράσης, με πάνω από 100 τελεσθέντες αγώνες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, χωρίς τραυματισμούς και με πλούσιο προσφερόμενο θέαμα, το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρόσφατα θανόντα Ευθύμιου (Μάκη) Ζάγκα, πατέρα δύο μικρών αγοριών – μελών της οικογένειας του Φοίνικα Καλλιθέας, έφτασε στο τέλος του χθες Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, με την τέλεση των μικρών και μεγάλων Τελικών.

Πρώτα το πρωί και στα γήπεδα 5Χ5 στον Σταθμό του Ηλεκτρικού, Ταύρος/Ελευθέριος Βενιζέλος, διεξήχθησαν οι μικροί και μεγάλοι Τελικοί στις κατηγορίες 5Χ5 των Babini, Prejunior & Junior, όπου νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν, στην κατηγορία των Babini, η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς (τμήμα Ταύρου), στην κατηγορία Prejunior, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας και στην κατηγορία Junior, η Ακαδημία του Δήμου μας.

Ακολούθως, το απόγευμα, αυτή τη φορά στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, διεξήχθησαν οι μικροί και μεγάλοι Τελικοί στις κατηγορίες 9Χ9, Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Ανδρών, εκεί όπου νικήτριες αναδείχθηκαν, στην κατηγορία Junior, η 1η ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας, στην κατηγορία Παμπαίδων, η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς (τμήμα Ταύρου), στην κατηγορία Παίδων, η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς (τμήμα Ταύρου) και στην κατηγορία των Ανδρών, η Κορωνίδα.

Το απόγευμα και με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος, καθώς πυκνά σύννεφα άρχισαν να καλύπτουν από νωρίς τον Αττικό ουρανό, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρέξει καταρρακτωδώς, έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ηλικιακής κατηγορίας, τις απονομές των οποίων έκαναν, κατά σειρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, προς τους μεν παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες, στους δε γονείς και κηδεμόνες τους ευχήθηκε να έχουν πάντα του κουράγιο και τη δυνατότητα να στρέφουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό, ο Ορθοπεδικός – Ιατρός των Φοίνικα και Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Λευτέρης Καραδήμας, ο Επιχειρηματίας και Χορηγός κ. Αναστάσιος Ναστούλης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευθυμίου – με τους δύο τελευταίους μάλιστα, να προσέρχονται και να κάθονται στο χώρο διεξαγωγής των τελικών για λίγη ώρα, καθώς είχαν να παραστούν και σε άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονταν ταυτόχρονα – αλλά και ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού μας site και χορηγός επικοινωνίας του Τουρνουά, κ. Αναστάσιος Ράντος.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι πριν από την τέλεση όλων των μικρών και μεγάλων Τελικών, όλων των κατηγοριών, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ευθύμιου Ζάγκα, ενώ έγινε και συγκέντρωση ενός σεβαστού χρηματικού ποσού, το οποίο παραδόθηκε στη σύζυγο του εκλιπόντος, ενώ από πλευράς του διοργανωτή Ολυμπιακού Καλλιθέας, εξασφαλίστηκε η δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων ξένης γλώσσας, για έναν χρόνο και  για τους δύο απογόνους τους Μάκη και μικρών  μελών της οικογένειας του Φοίνικα Καλλιθέας.

Αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στα στελέχη του Ολυμπιακού Καλλιθέας – και ιδιαίτερα στον αεικίνητο Πρόεδρό του και καρδιακό μας φίλο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο – για την καθόλα άρτια διοργάνωση και τέλεση του Τουρνουά, ενός Τουρνουά που αποτελεί, πλέον, θεσμό για την πόλη μας, τον οποίο τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, δεκάδες σωματεία, εκατοντάδες, εάν όχι χιλιάδες, γονείς, κηδεμόνες και φίλοι των συμμετασχόντων ποδοσφαιριστών κάθε ηλικιακής κατηγορίας, αλλά όχι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων που αποτελούν την Αντιπολίτευση στο Δήμο μας, οι οποίοι, παρότι – όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι – προσεκλήθησαν, τελικά, για πολλοστή φορά προτίμησαν να… λάμψουν δια της απουσίας τους…

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μας, τόσο εμείς, όσο και ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του διοργανωτή του Τουρνουά, του Ολυμπιακού Καλλιθέας, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους Ιερείς του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, τον Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Νάκο, τον Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάλκο και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χριστοδούλου, για την ευγενική παραχώρηση του κιτίου, όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα.

Ακολουθούν, τα αποτελέσματα των χθεσινών μικρών και μεγάλων Τελικών, αλλά και πλουσιότατο φωτορεπορτάζ.

Και του χρόνου, πλέον, με την ευχή, παράλληλα, να συμμετάσχουν ακόμη περισσότερα σωματεία και ακόμη περισσότεροι  ποδοσφαιριστές.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!!! ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ & ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤ 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!!! ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ & ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤ Rating: 0
scroll to top