Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΜΒΑIΝΕΙ ΤΩΡΑ: Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΜΒΑIΝΕΙ ΤΩΡΑ: Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 27, 2017 12:18 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Προσοχή!!! Επιτήδειοι κάνουν έρανο δήθεν για λογαριασμό του σωματείου!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από ελάχιστη ώρα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, γίνεται ενημέρωση ότι στην πόλη μας κυκλοφορούν δύο άτομα (ένας ενήλικας και ένα γυμνασιόπαιδο), οι οποίοι πουλώντας στυλό, προφασίζονται ότι κάνουν έρανο για λογαριασμό του σωματείου.

Πρόκειται περί ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, καθώς ο Σύλλογος ουδέποτε έχει προβεί σε τέτοιου είδους εράνους.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, έχει ως ακολούθως:

«Προσοχή μετά από καταγγελία που δεχθήκαμε, κυκλοφορούν 2 άτομα στην Καλλιθέα (ενήλικας κ γυμνασιόπαιδο) που πωλούν στυλό και προφασιζόμενοι το όνομα του Φοίνικα πως κάνουν έρανο για δήθεν συμμετοχή σε Τουρνουά, αποσπούν χρηματικά ποσά. Παρακαλούμε όσους αντιληφθούν κάτι, να καλέσουν αμέσως την Αστυνομία. Αυτή τη στιγμή γίνεται από εμάς επίσημα καταγγελία».

ΣΥΜΒΑIΝΕΙ ΤΩΡΑ: Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Προσοχή!!! Επιτήδειοι κάνουν έρανο δήθεν για λογαριασμό του σωματείου!!! ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Προσοχή!!! Επιτήδειοι κάνουν έρανο δήθεν για λογαριασμό του σωματείου!!! ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟ Rating: 0
scroll to top