Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ιούνιος 27, 2017 5:50 μμ A+ / A-

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης

ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ, ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ κομφούζιο επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου/Θησέως με τις Σιβιτανίδου και Δαβάκη, τα φανάρια είναι εκτός λειτουργίας, το τετράγωνο μεταξύ Αραπάκη και Σιβιτανίδου – ιδιαίτερα στο χώρο  πλάι από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, έχει πλημμυρίσει με νερά, καθιστώντας την προσπέλαση από τους πεζούς σχεδόν αδύνατη, ενώ το όλο σκηνικό συμπληρώνεται από τα σταματημένα οχήματα και τα χώματα που έχουν γεμίσει τον γύρω χώρο, λόγω εκτέλεσης έργων για τοποθέτηση, στο έδαφος, οπτικών ινών.

Η Αραπάκη είναι κλειστή, ενώ στη συμβολή της με τη Σιβιτανίδου, έχει σπάσει ένας αγωγός, με αποτέλεσμα το νερό που αναδύεται απ’ αυτόν, να είναι έντονο και να έχει πλημμυρίσει τον γύρω χώρο.

Εφιστούμε την προσοχή αλλά και συνιστούμε στους συνανθρώπους μας, να «οπλιστούν» με μπόλικη υπομονή, καθώς η αφόρητη ζέστη που επικρατεί αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με την απίστευτη βρώμα ελέω σκουπιδιών που υπάρχουν πέριξ, το μποτιλιάρισμα των οχημάτων και τα βρομόνερα που έχουν γεμίσει τους δρόμους, δημιουργούν ένα «θανατηφόρο» κοκτέιλ για τα νεύρα – και όχι μόνο – όλων όσων έχουν την ατυχία να περάσουν από το σημείο εκείνο. Μην ξεχνάμε, όμως, πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», καθώς πολύ σύντομα, θα ανταμειφθούμε και θα έχουμε… γρήγορο Ίντερνετ.

Είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα του με πόση προχειρότητα – για να μην χρησιμοποιήσουμε καμία άλλη «βαρύτερη» λέξη – εκτελούνται τα δημόσια έργα στη χώρα μας, με τις ευθύνες βέβαια που έχουν ήδη προκύψει (όπως π.χ., ποιος θα πληρώσει τελικά το «μάρμαρο» για το νερό που χάνεται ανεξέλεγκτο), να μην αποδοθούν – ως είθισται – ποτέ στους αυτουργούς αυτής της χαώδους κατάστασης.

  

  

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Reviewed by on . ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ, ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ, ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ Rating: 0
scroll to top