Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιούνιος 20, 2017 11:18 πμ A+ / A-

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από μουσική και χορό, έως Καραγκιόζη

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ και χορό έως Καραγκιόζη, περιλαμβάνει το μενού των ιδιαίτερα ενδιαφερόντων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας, από σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, έως και την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Οι σχετικές εκδηλώσεις, κατά χρονολογική σειρά, έχουν ως ακολούθως:

ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 18:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφόρος Συγγρού 387), θα πραγματοποιηθούν «εκδηλώσεις Επιστήμης και Τεχνολογίας», με αφορμή το θερινό Ηλιοστάσιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιείται από την οδό Πεντέλης 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί χορευτική παράσταση από τη Σχολή Attitude Dance Studio, με ένα σύνολο χορογραφιών Contemporary, Jazz, Latin, Hip Hop και Contemporary Pole Dance. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 19:30, στο επικαλυμμένο τμήμα του ποταμιού στο ύψος των οδών Ματζαγριωτάκη & Τσαλδάρη, τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης» θα εορτάσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 11:00, στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας του Δήμου μας (Ανδρομάχης 100), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Αγωγή υγείας για την σύγχρονη γυναίκα». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Δήμου μας με το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, τα Κ.Ε.Π. Υγείας, καθώς και με την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αττικόν». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 21:00, στην πλατεία Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Κώστα Λαμνάτο και την Ιουστίνη, υπό τον τίτλο Summer Wine Blues. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 19:30, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, το Κουκλοθέατρο από την ομάδα «Δον Κιχώτες», θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 20:30, στην πλατεία Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 20:30, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 20:00, στην πλατεία Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί η 13η συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών στο Δήμο Καλλιθέας, με τη συμμετοχή των τμημάτων Μουσικής του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

** Στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί η θεατρική κωμωδία «Ο Μπαμπάς Ο Πόλεμος», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για κοινό.

** Στις 20:30, στην πλατεία Δαβάκη, θα πραγματοποιηθούν λαϊκοί χοροί από την Ομάδα Ελληνικού Λαϊκού Χορού του Δήμου μας, υπό τον τίτλο «Φίλοι μ’ καλώς ορίσατε…». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακάτω, παρατίθενται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων αναγνωστών μας:

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Από μουσική και χορό, έως Καραγκιόζη ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ και χορό έως Κ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Από μουσική και χορό, έως Καραγκιόζη ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ και χορό έως Κ Rating: 0
scroll to top