Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ιούνιος 2, 2017 9:38 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ακύρωση σύστασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΑΒΑΜΕ το παρακάτω Δελτίο Τύπου, που αφορά ακύρωση σύστασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, έπειτα από καταγγελία των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δήμου μας, «Όλα για την Καλλιθέα μας», «Η Καλλιθέα Μπροστά» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας».

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, συνοδευόμενο και από την σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, έχουν ως ακολούθως:

«Μετά από καταγγελία της Αντιπολίτευσης ότι παράνομα έχει συσταθεί και λειτουργεί η Εκτελεστική Επιτροπή στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης – Γιάννης Γάλλος -» και ότι παράνομα όλες οι απευθείας αναθέσεις γίνονται μέσα από την συγκεκριμένη Επιτροπή,  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής,

ΑΚΥΡΩΣΕ την σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης – Γιάννης Γάλλος -», από τις 18/05/2017, αφήνοντας έκθετους τον Δήμαρχο κ. Δ. Κάρναβο και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Κ. Ευσταθίου.

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των περισσοτέρων Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, η Διοίκηση του Δήμου, ΕΠΕΜΕΝΕ να λειτουργεί παράνομα την Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι Παρατάξεις που προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ήταν:

1). Όλα  για  την Καλλιθέα  μας – Βάσω Μαργαρίτη,

2). Καλλιθέα  Μπροστά με τον Θεόδωρο Ψαλιδόπουλο και

3). Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών με τον Ευάγγελο Παπαδάκη».

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ακύρωση σύστασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΒΑΜΕ το π ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ακύρωση σύστασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΒΑΜΕ το π Rating: 0
scroll to top