Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 20, 2017 6:17 μμ A+ / A-

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από χθεσινούς αγώνες

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2917

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ενδιαφέρον, συνεχίζεται η διεξαγωγή του 18ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 & 9Χ9, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Σήμερα, αντί αποτελεσμάτων – που ελάχιστα ενδιαφέρουν, καθώς σκοπός είναι η συμμετοχή και η διασκέδαση, παραθέτουμε πληθώρα φωτογραφιών από αγώνες που διεξήχθησαν χθες το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου 2017, στο ένα από τα  γηπεδάκια 5Χ5 του σταθμού του Η.Σ.Α.Π. Ταύρου/Ελευθέριος Βενιζέλος, στο οποίο τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας και είναι έτοιμο, πλέον, προς χρήση, με αντιπάλους τμήματα από τα Babini, τα Prejunior 2 και τα Junior 2, των Ολυμπιακού Καλλιθέας και Πρωταθλητή Καλλιθέας (ο οποίος ήταν ο θριαμβευτής και στους τρεις διεξαχθέντες αγώνες).

Τα λιλιπούτεια σήμερα, αλλά σίγουρα μεγάλα αυριανά «αστέρια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενθουσίασαν του πολυπληθείς γονείς, κηδεμόνες και φίλους τους που παραβρέθηκαν και τα παρακολούθησαν και μετά το τέλος των αγώνων, καθόλα δικαιολογημένα, απέσπασαν τις επευφημίες και το ζεστό χειροκρότημα για τις αποδόσεις και τα καταπληκτικά τέρματα που πέτυχαν, απ’ όλους. Μάλιστα, ανάμεσα στους θεατές  διακρίναμε και το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος συνοδευόμενος από τη συζυγό του Έλσα, παρακολούθησαν και οι ίδιοι με έντονο ενδιαφέρον, τόσο τους αγώνες, όσο και τις προσπάθειες των δύο υιών τους, που μετείχαν στους δύο από τους τρεις διεξαχθέντες χθεσινούς αγώνες.

Το Τουρνουά, φυσικά, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό το Σαββατοκύριακο, με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες αγώνες, τόσο στα γηπεδάκια 5Χ5 στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. Ταύρου/Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι χρησιμότατες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του Τουρνουά, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρει και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Ολυμπιακού Καλλιθέας (www.facebook.com/www.olympiakoskallitheas.gr).

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πλούσιο φωτορεπορτάζ από χθεσινούς αγώνες ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2917 ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ενδι 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 & 9Χ9, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πλούσιο φωτορεπορτάζ από χθεσινούς αγώνες ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2917 ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ενδι Rating: 0
scroll to top