Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μάιος 4, 2017 6:27 μμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

«Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίκο Γκάτσο»

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου θα παρουσιάσει πρόγραμμα με τίτλο «Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίκο Γκάτσο», την προσεχή Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Τη Χορωδία συνοδεύει μικρή Ορχήστρα από έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους και μουσικούς. Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός Μουσικής του σχολείου Φλώρα Ραφελέτου, η οποία θα έχει την επιμέλεια, τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της Χορωδίας και της Ορχήστρας. 

Στην Ορχήστρα συμμετέχουν η Σταυρούλα Μεντή, σολίστ και καθηγήτρια βιολιού – μουσικοπαιδαγωγός, ο Νίκος Τσολιάς, σολίστ και καθηγητής λαϊκών εγχόρδων και συνθέτης τραγουδοποιός, η Στέλλα Δεσποτίδου, δασκάλα του Σχολείου με γνώσεις κρουστών, ο Μανώλης Μιχαλέτος, δάσκαλος του σχολείου και κιθαριστής.

Στην απαγγελία των ποιημάτων, η δασκάλα του σχολείου Αγάπη Θεοδωρίδου.

Ακολουθεί το σχετικό πρόγραμμα σε PDF μορφή, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων αναγνωστών μας.

Programma

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίκο Γκάτσο» ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΧΟΡΩΔΙΑ του 7ου Δ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίκο Γκάτσο» ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΧΟΡΩΔΙΑ του 7ου Δ Rating: 0
scroll to top