Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 4, 2017 7:44 μμ A+ / A-

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δωρεάν σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων

ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας απεστάλη σήμερα από την Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, ενημερωθήκαμε και ενημερώνουμε και εμείς με τη σειρά μας τους αναγνώστες μας, ότι λογιστές – μέλη της Λέσχης προτίθενται να συντάσσουν και να υποβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ φορολογικές δηλώσεις οικονομικού έτους 2016, κάθε ανέργου, χαμηλοσυνταξιούχου, απλήρωτου εργαζόμενου και εργαζόμενου με επισφαλή σχέση εργασίας ενδιαφερόμενου συνδημότη μας.

Την πραγματικά αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους, οι λογιστές της Λέσχης θα αρχίσουν να την πραγματοποιούν από την προσεχή Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη (από 18:30 έως 20:30), στα γραφεία της (Λασκαρίδου 134).

Να τονιστεί, τέλος, ότι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και πολίτες όμορων Δήμων.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας, έχει ως ακολούθως:

«Από την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και κάθε Τρίτη & Τετάρτη (από 6:30 έως 8:30 μ.μ.), λογιστές-μέλη της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας συντάσσουν και υποβάλουν σε κάθε άνεργο, χαμηλοσυνταξιούχο, απλήρωτο εργαζόμενο ή εργαζόμενο με επισφαλή σχέση εργασίας, δωρεάν την φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2016.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΟΠΛΟ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κάθε εργαζόμενος, με γνώμονα την απαλλαγή της χώρας από την Τρόικα Εσωτερικού – Εξωτερικού είναι ανάγκη να προσφέρει τις γνώσεις του, τις ικανότητές του και την επαγγελματική του κατάρτιση στους συναδέλφους του προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αλληλέγγυο και μαχητικό δίκτυο εργαζομένων ικανό να ανατρέψει τον καπιταλισμό.

Απευθυνθείτε  στην Εργατική Λέσχη Καλλιθέας:

–  Λασκαρίδου 134 κάθε Τρίτη & Τετάρτη 18:30- 20:30 ή

–  στο σταθερό τηλέφωνο 215 5509881

*Λόγω μικρής διαθεσιμότητας θα εξυπηρετούμε πολίτες της Καλλιθέας και όμορων δήμων».

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δωρεάν σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας απ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δωρεάν σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ Δελτίο Τύπου που μας απ Rating: 0
scroll to top