Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 17, 2017 12:03 μμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  

Τα αποτελέσματα των Παμπαίδων και των Ακαδημιών του

ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω, τα αποτελέσματα των τμημάτων Παμπαίδων και Ακαδημιών του Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας, στους επίσημους αγώνες που έδωσαν αντίστοιχα, το  περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου 2017, για τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, στα οποία μετέχουν.

Τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:                                  

Παμπαίδες

Στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 11ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο  Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξένησαν στις 10:45 το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών,  τον Άφοβο Αθηνών, από τον οποίο ηττήθηκαν 1-0.

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Buniaj, Μετήρτικας, Κωνσταντινίδης, Κεφαλωνίτης, Μποτώνης, Παπαδούλης, Σοφικίτης, Tarja, Πλοιαρχόπουλος, Φρόκου, Μαρουγκάς (45’ Prifti).

Στον πάγκο: Τόλης, Papa.

Ακαδημίες

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών, της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στον 15ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο Φοίνικας Καλλιθέας, οι παίκτες του Μιχάλη Βλαχάκη, φιλοξενήθηκαν στις 03:15 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στο γήπεδο Αργυρούπολης Β’, από την Λαύρα Αργυρούπολης, την οποία κέρδισαν 3-1, με ισάριθμα τέρματα που σημείωσε ο Ταυσάνογλου στο 33ο , στο 45ο και στο 78ο λεπτό της συνάντησης.

ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Βολασάκος, Bici, Μιχαλιός, Τραγάς, Paloka, Σπυράτος, Ταυσάνογλου, Σουλτάνος, Τσαλδάρης (35’ Σκουβαράς).

Την επόμενη αγωνιστική (9η) και τελευταία, οι Ακαδημίες του Φοίνικα θα φιλοξενήσουν, στις 11 το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου 2017, στο ουδέτερο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» του Παλαιού Φαλήρου, τον Π.Ο. Ψυχικού.

*** Αξίζει να σημειωθεί, εδώ, ένα παρ’ ολίγον δυσάρεστο γεγονός που συνέβη το πρωί της ίδιας ημέρας (Σάββατο 13 Μαΐου 2017), στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών. Κατά τη διάρκεια του επίσημου αγώνα Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Καλλιθέα – Γ.Σ. Καισαριανής και στο 30ό λεπτό της συνάντησης, το τέρμα της γηπεδούχου ομάδος, έπειτα από πρόσκρουση της μπάλας σ’ αυτό, κατέστη ακατάλληλο για χρήση, καθώς τα δύο πίσω στηρίγματά του, έσπασαν, με αποτέλεσμα το τέρμα να πέσει, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίσει τον λιλιπούτειο τερματοφύλακα των «γαλάζιων» της πόλης μας, Κυριακού. Μάλιστα, επειδή δεν υπήρχε επιπλέον τέρμα για να αντικατασταθεί το σπασμένο και να συνεχιστεί ο αγώνας (ο οποίος, στο χρονικό εκείνο σημείο, ήταν 3-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας), αυτός διεκόπη και, πλέον, η αρμόδια Επιτροπή Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, θα αποφασίσει για τη τύχη του.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   Τα αποτελέσματα των Παμπαίδων και των Ακαδημιών του ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω, τα αποτ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   Τα αποτελέσματα των Παμπαίδων και των Ακαδημιών του ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ παρακάτω, τα αποτ Rating: 0
scroll to top