Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 18, 2017 9:55 πμ A+ / A-

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «3 με 3»

 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το Tουρνουά Kαλαθοσφαίρισης «3 με 3», το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου 2017, στο χώρο που διαμορφώθηκε επί των οδών Ματζαγριωτάκη & Εσπερίδων (έναντι του πάρκου Δαβάκη).

Σκοπός της αθλητικής εκδήλωσης ήταν να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων, αγόρια και κορίτσια, να παίξουν, να διαγωνιστούν σε ελεύθερες βολές και τρίποντα και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους.

Η ανταπόκριση των παιδιών της πόλης μας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, αφού 500 και πλέον παιδιά κατέκλυσαν – και τις δύο ημέρες – όλα τα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί για την διεξαγωγή του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος , ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α «Γιάννης Γάλλος» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α «Γιάννης Γάλλος», κ. Σταύρος Ζάκας και η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, Κα Παρασκευή Γαλίτση, οι οποίοι πραγματοποίησαν και τις βραβεύσεις των νικητών.

 

 

       

Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «3 με 3»  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟ Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «3 με 3»  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟ Rating: 0
scroll to top